Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET VAMP! MASCARA & VAMP STYLO LINER EDICIO LIMITADA

SET VAMP! MASCARA & VAMP STYLO LINER EDICIO LIMITADA

Extrablack 100
-20% T'ESTALVIES -7,50 €
37,50 € 30,00 €
30,00 € -20%
30,00 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,45€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Pupa VAMP! Set de maquillatge edició limitada.

Màscara Volum Excepcional - Pestanyes exagerades

VAMP! STYLO LINER

Retolador dulls.

Aquest set conté:

Vamp! Màscara Volum Excepcional

Vamp! Llapis Perfilador

Bossa Liner

La col·lecció de productes imprescindibles es combina amb accessoris de diferents formes i mides: bosses de mà, bosses pràctics, minibosses de bellesa i bosses amb corretja.

Les textures dels materials també empenyen l'estil martellejat i presenten l'estampació teixit com un nou codi estilístic.

S'han triat 4 colors: lila pastís, or calent, negre absolut i un modern siena cremat amb tocs de rosa.

Vamp! 100 - extra Negre

Aquesta màscara de pestanyes voluminitzadora és revolucionària per les prestacions i la fórmula. Aconsegueix unes pestanyes gruixudes, espesses i superdenses amb l'aspecte espectacular de les pestanyes postisses, sense la molèstia de portar-les. És ajustable: pots crear l'efecte que cerques, passada i passada. La textura és cremosa, amb efecte reestructurant, i la vareta sinuosa, amb truges suaus i denses, ha estat creada per Pupa per recollir la màxima quantitat de producte i alliberar-lo immediatament de forma generosa i homogènia sobre les pestanyes. Extrablack, a més de 5 colors més disponibles.

Vamp! Stylo Liner 100 - Negre Extra

VAMP! STYLO LINER, l'eyeliner marcador de Pupa, permet una aplicació perfecta i impecable en un sol pas.

El traç negre intens i brillant i la punta del retolador faciliten, fins i tot als no experts, un maquillatge d'ulls gràfic i definit. La seva textura és lleugera, còmoda i de llarga durada.

Baix risc d'al·lèrgies

Provat per oftalmòlegs

Sense parabens

EAN13
8011607363780
Quantitat
4 ct
Tipus de Marca
Selectiva
Acabat
Brillant
Mat
Volum
Durada
Llarga Durada

Vamp! 100 - extra Negre

Aplicació a tot color: comença per la base de les pestanyes i pentina-les amb moviments en ziga-zaga fins a les puntes. T'aconsellem que apliquis la màscara amb diverses passades, d'un ull a l'altre, fins a aconseguir el volum que cerques. Per a aquest toc final, feu servir la punta de l'aplicador en vertical.

Aplicació de la màscara de pestanyes francesa: combineu Vamp! Extrablack amb una Vamp! Màscara, i aplica-la només a la punta de les pestanyes.

Dibuixeu una línia a la base de les pestanyes, començant des de la cantonada interior cap a l'exterior, de manera que quedi harmoniosa amb la forma natural de l'ull.

Vamp! Stylo Liner 100 - Extra Black

Dibuixa una línia a la base de les pestanyes, des de l'angle intern cap a l'exterior perquè es vegi harmoniosa amb la forma natural de l'ull.

VAMP! Exceptional Volume Mascara - Exaggerated Lashes

AQUA (WATER), PARAFFIN, GLYCERYL STEARATE, SYNTHETIC BEESWAX, STEARIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM, BUTYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, POLYBUTENE, VP/EICOSENE COPOLYMER, OZOKERITE, AMINOMETHYL PROPANOL, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, GLYCERIN, STEARYL STEARATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYESTER-11, CELLULOSE, PVP, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, TALC, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES)

VAMP! Stylo Liner Eyeliner Marker

AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ACRYLATES/ETHYLHEXYL ACRYLATE COPOLYMER, SODIUM LIGNOSULFONATE, SODIUM LAURETH-11 CARBOXYLATE, POLYSORBATE 80, LAURETH-21, ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM DEHYDROACETATE, CI 77266 (NANO) (BLACK 2)