Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET VAMP! MASCARA & VAMP! LIPSTICK EDICION LIMITADA

SET VAMP! MASCARA & VAMP! LIPSTICK EDICION LIMITADA

Extrablack 100
-20% T'ESTALVIES -8,50 €
41,95 € 33,45 €
33,45 € -20%
33,45 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,50€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Set Pupa VAMP!

Máscara Volumen Excepcional - Pestañas amb volum

VAMP! LÁPIZ DE LABIOS DE COLOR EXTREMO

Labios Espectaculares - Con Tratamiento Rellenador

Aquest conjunt conté:

Vamp! Màscara Volumen Excepcional

Vamp! Lápiz labial de color extrem

bolsita.

La col·lecció imprescindible es combina amb un mix and match d'accessoris de diferents formes i mides: bolsos de mà, bolsos de mà, mini necessitats i bolsos amb correes.

Les textures dels materials també impulsen l'estil martillat i presenten el teixit patró com un nou codi estilístic.

Se han elegit 4 colors: lila pastel, oro caliente, negre absolut i un siena tostado modern amb toques de rosa.

Vamp! 100 – negre extra

Aquesta màscara per augmentar el volum és revolucionari en rendiment i fórmula. Obtenga pestañas gruesas, completes i súper denses amb l'aspecte dramàtic de les pestañas postizas, sense la molestia d'usarles. Es regulable: pots crear l'efecte que busca, trazo tras trazo. La textura és cremosa, amb efecte reestructurant, i la varita sinuosa, amb cerdes suaus i denses, ha estat creada per Pupa per a reconèixer la quantitat màxima de producte i distribuir immediatament de forma generosa i homogènia sobre les pestanyes. Extrablack, a més d'altres 5 colors disponibles.

Vamp! Barra de labios 303 -Rojo icónico

Vamp! Barra de Labios Extreme Color – Labios Espectaculares con Tratamiento Rellenador

La seducció i la feminitat distintiva que distingim a la Vamp! franquicia s'expressen en una nova barra de labios: Vamp! Làpiz labial.

Un producte que compta amb una textura molt plástica enriquecida amb un actiu voluminitzador per redensificar els llavis. El color puro sorprendrà amb el seu efecte uniforme des de la primera aplicació.

Aplicado en los labios, da un acabado radiante y envuelve la sonrisa, engalanando a quien lo lleva con encanto y sensualidad.

Dermatològicament comprovat.

EAN13
8011607363827
Tipus de Marca
Selectiva
Acabat
Mat
Setinat
Volum
Durada
Llarga Durada

Vamp! 100 - extra negre

Aplicació de tot el color: comenceu des de la base de les pestanyes i pentineu-les amb moviments en ziga-zaga fins a les puntes. Us suggerim aplicar la màscara de pestanyes amb diverses passades, anant d'un ull a l'altre, fins a aconseguir el volum que busqueu. Per a aquest toc final, feu servir la punta de l'aplicador en forma vertical.

Aplicació de màscara de pestanyes francesa: combina Vamp! Extrablack amb un Vamp de color! Màscara de pestanyes i aplica-la només a la punta de les pestanyes.

Vamp! Barra de llavis 303 - Vermell icònic

Vamp! Barra de Llavis Extreme Color – Llavis Espectaculars amb Tractament Omplidor

El volum seductor de Vamp! envolta els llavis amb un efecte voluminitzador.

Color saturat i brillantor lluminosa en una rica barra per esculpir els llavis que uneix ús avançat i comoditat extrema.

Enriquit amb un ingredient actiu de farciment per a llavis més plens. *Proves d'autoavaluació. 30 individus. 30 dies daplicació.

VAMP! Exceptional Volume Mascara - Exaggerated Lashes

AQUA (WATER), PARAFFIN, GLYCERYL STEARATE, SYNTHETIC BEESWAX, STEARIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM, BUTYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, POLYBUTENE, VP/EICOSENE COPOLYMER, OZOKERITE, AMINOMETHYL PROPANOL, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, GLYCERIN, STEARYL STEARATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYESTER-11, CELLULOSE, PVP, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, TALC, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES)

VAMP! LIPSTICK

TRIDECYL TRIMELLITATE, TRIMETHYLOLPROPANE TRIISOSTEARATE, POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), HYDROGENATED POLYISOBUTENE, VP/EICOSENE COPOLYMER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYETHYLENE, STEARALKONIUM BENTONITE, SILICA, HYDROGENATED STYRENE/BUTADIENE COPOLYMER, PHYTOSTERYL ISOSTEARATE, DICALCIUM PHOSPHATE, PROPYLENE CARBONATE, AROMA (FLAVOR), PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-t-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT, ALUMINA

[+/- (MAY CONTAIN):

CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, ALUMINUM CALCIUM SODIUM SILICATE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, CALCIUM TITANIUM BOROSILICATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CI 77019 MICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491,77492,77499 (IRON OXIDES), CI 75470 (CARMINE), CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE), CI 77861 (TIN OXIDE), CI 15850 (RED 6, RED 6  LAKE,RED 7, RED 7 LAKE), CI 45380 (RED 21, RED 21 LAKE, RED 22 LAKE), CI 45410 (RED 27, RED 27  LAKE, RED 28, RED 28 LAKE), CI 73360 (RED 30, RED 30 LAKE), CI 16035 (RED 40 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 15985 (YELLOW 6 LAKE), CI 47005 (YELLOW 10 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45370 (ORANGE 5)]

Contains Carmine as a color additive