El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PRIME ME CORRECTIVE FACE PRIMER
PRIME ME CORRECTIVE FACE PRIMER

PRIME ME CORRECTIVE FACE PRIMER

Green 003
-20% T'ESTALVIES -5,90 €
29,50 € 23,60 €
23,60 € -20%
23,60 €
Last items in stock
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,35€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Pupa Prime Me Corrective Face Primer.

Base Facial Pre-Maquillatge - Anti-Romatges

Tots els nous productes formen part de la marca Prime Me, un nom que classifica la prebase no només com un producte professional, sinó com una part cada cop més fàcil d'usar de la rutina de bellesa de moltes dones.

La gamma renovada també ha adoptat un disseny fresc encara més minimalista. El grafisme es caracteritza per un to rosa delicat, que li confereix un aire molt femení; el text és estèticament net i immediatament visible perquè la comunicació amb el consumidor sigui encara més clara, directa i precisa.

Resultat:

Corregeix òpticament les vermellors i cuperosis de la cara, unificant el to de la pell i aportant-li un subto neutre. Allarga la durada del maquillatge i en facilita l'aplicació.

Proves:

Sota Risc d'Al·lèrgia

Dermatològicament provat

No comedogènic

Sense parabens

Sense olis

Sense alcohol

EAN13
8011607316823
Quantitat
1 ct
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Textura
Fluida
Durada
Llarga Durada

Agitar abans d'usar.

Després del tractament facial habitual, apliqui la imprimació per tota la cara. Deixeu que s'assequi bé i, a continuació, apliqui la resta del maquillatge facial. També es pot utilitzar només per aconseguir un efecte naturalment perfeccionat.

"AQUA (WATER) , DIMETHICONE , CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE , GLYCERIN , ISODODECANE , TALC , PHENOXYETHANOL , SODIUM CHLORIDE , MAGNESIUM SULFATE, SODIUM DEHYDROACETATE , DISTEARDIMONIUM HECTORITE , PARFUM (FRAGRANCE) , BENZOIC ACID, POTASSIUM SORBATE , TETRASODIUM EDTA , HYDROGEN DIMETHICONE, DEHYDROACETIC ACID , PROPYLENE CARBONATE , ALUMINUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN , ASCORBYL PALMITATE, METHICONE , SYNTHETIC WAX , ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE , CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE) , CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE) , CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS) , CI 77492 (IRON OXIDES) , CI 73360 (RED 30 LAKE)

"