Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET VAMP! SEXY LASHES VAMP! EYE PENCIL EDICIO LIMITADA

SET VAMP! SEXY LASHES VAMP! EYE PENCIL EDICIO LIMITADA

ICONIC BLACK 100
-20% T'ESTALVIES -7,85 €
39,40 € 31,55 €
31,55 € -20%
31,55 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,47€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

PUPA VAMP! PESTANYES SEXY

Màscara de Pestanyes Daring Volume - Efecte Curvy

VAMP! DELINEADOR

Llapis Delineador d'Ulls 2 en 1 i Kajal - Resistent a l'Aigua

Aquest set conté:

Vamp! Pestanyes sexys

Vamp! Delineador

bosseta

La col·lecció imprescindible es combina amb un mix and match d'accessoris de diferents formes i mides: bosses de mà, bosses de mà, mini necessers i bosses amb corretges.

Les textures dels materials també impulsen l'estil martellejat i presenten el patró teixit com un nou codi estilístic.

S'han triat 4 colors: lila pastís, or calent, negre absolut i un temple torrat modern amb tocs de rosa.

Vamp! Pestanyes Sexy 011 – Negre Sexy

Dóna-li a les teves pestanyes un aspecte extremadament sensual amb Vamp! Sexy Lashes, una arma de seducció irresistible per a ulls perillosament sexys. Dóna volum, eleva i sivella: les pestanyes es veuen accentuades per sorprenents corbes i una nova silueta que desafia la gravetat.

El raspall de fibra maxi amb forma corba assegura un alliberament generós i les truges llargues a la base realitzen una acció d'arrissat mecànic.

Baix risc d'al·lèrgia

Testat oftalmològicament

Adequat per als ulls sensibles i usuaris de lents de contacte

Lliure de parabè

Vamp! Llapis d'ulls 100 - Iconic Black

Llapis delineador d'ulls 2 a 1 i Kajal

Perfectament en sintonia amb el disseny icònic i l'esperit de Vamp! franquícia, el vampir! Llapis d'ulls uneix-te a la família.

És un delineador-llapis d'ulls kajal 2 en 1 per perfilar i intensificar perfectament la mirada.

La textura suau i cremosa és ideal per perfilar els ulls com a eyeliner i intensificar la mirada com a kajal.

Testat oftalmològica i dermatològicament

EAN13
8011607363766
Tipus de Marca
Selectiva
Textura
Emulsió
Acabat
Mat
Setinat
Volum
Durada
Llarga Durada

Vamp! Pestanyes sexy 011 - Negre sexy

Comença des de la base de les pestanyes i pentines longitudinalment amb moviments verticals, des de l'arrel fins a les puntes. Per a un volum més intens, fes moviments en ziga-zaga a la base de les pestanyes. Fes servir la base de l'aplicador per aixecar la part externa de les pestanyes. Si vols intensificar encara més la teva mirada, aplica màscara també a les pestanyes inferiors.

Vamp! Eye Pencil 100 - Iconic Black 2 en 1 Llapis Delineador i Kajal

Per delinear els ulls, comenceu des de la cantonada interna de la parpella superior i seguiu la línia natural de les pestanyes.

Per intensificar la mirada, aplica el llapis com a kajal a l'interior de l'ull per ressaltar la geometria i el color de l'iris. Per a un efecte més dramàtic, cal aplicar també dins la línia de les pestanyes superiors: potenciarà l'efecte màscara.

"VAMP!Sexy Lashes Daring Volume Mascara – Curvy Effect

AQUA (WATER), CERA ALBA (BEESWAX), DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, POLYGLYCERYL-6 DISTEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, MICA, DIMER DILINOLEYL DIMER DILINOLEATE, GLYCERIN, SUCROSE STEARATE, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, CETYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, ARGININE, XANTHAN GUM , ETHYLENE BRASSYLATE, SILICA, POTASSIUM SORBATE, SODIUM DEHYDROACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, ISOCETETH-10, ASCORBYL PALMITATE, TOCOPHEROL, HEXYLENE GLYCOL, SIMETHICONE, POLYSORBATE 65, SORBIC ACID, GLYCERYL STEARATE, METHYLCELLULOSE, SULFURIC ACID, CI 77499 (IRON OXIDES)

VAMP! Eye Pencil 2 in 1 Pencil Eyeliner and Kajal

TRIMETHYLSILOXYSILICATE, SYNTHETIC WAX, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, HYDROGENATED POLY(C6-14 OLEFIN), HYDROGENATED POLYDECENE, SILICA SILYLATE, POLYBUTENE, ETHYLHEXYL PALMITATE, ETHYLENE/PROPYLENE COPOLYMER, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, SILICA DIMETHYL SILYLATE, BUTYLENE GLYCOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-t-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYALURONATE, HEXYLENE GLYCOL

(+/-) MAY CONTAIN:

ALUMINA, SILICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CI 77019 MICA , CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES), CI 75470 (CARMINE), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE), CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS), CI 77289 (CHROMIUM HYDROXIDE GREEN), CI 77400 (BRONZE POWDER, COPPER POWDER), CI 77510 (FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE, FERRIC FERROCYANIDE), CI 77861 (TIN OXIDE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE)

Contains carmine as a color additive"