El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
MISS PUPA GLOSS
MISS PUPA GLOSS

Enchanted Moment 104
-20% T'ESTALVIES -3,60 €
18,00 € 14,40 €
14,40 € -20%
14,40 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,22€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Miss Pupa Gloss.

Brillantor ultrabrillant efecte volum instantani.

"Els llavis queden brillants, suaus i farcits, amb un efecte 3D, en un segon. La innovadora textura en gel és suau i llisca suaument sobre els llavis, recobrint-los amb una fina pel·lícula que es manté sense enganxar-se. El resultat són uns llavis extra brillants, amb un efecte volum immediat.

Dermatològicament testat

Sense parabens”.

EAN13
8011607254163
Quantitat
1 ct
Tipus de Marca
Selectiva
Textura
Gel
Acabat
Brillant
Volum

Aplicar Miss Pupa Gloss des del centre dels llavis cap a les comissures, seguint la forma natural de la boca. Aplicar primer al llavi superior i després a l'inferior. L'aplicador és suau i flexible, cosa que garanteix una perfecta recollida i alliberament del producte i, per tant, una aplicació perfecta.

POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, ETHYLENE/PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER, PARFUM (FRAGRANCE), BUTYLENE/ETHYLENE/STYRENE COPOLYMER, TOCOPHERYL ACETATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, IRVINGIA GABONENSIS KERNEL BUTTER, BHT, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, SILICA DIMETHYL SILYLATE, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYALURONATE, HEXYLENE GLYCOL