Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET VAMP! MASCARA VAMP! EYE PENCIL EDICIO LIMITADA

SET VAMP! MASCARA VAMP! EYE PENCIL EDICIO LIMITADA

Extrablack 100
-20% T'ESTALVIES -7,85 €
39,40 € 31,55 €
31,55 € -20%
31,55 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,47€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Set Pupa VAMP! edició limitada.

Mascara Volum Excepcional - Pestanyes amb volum

VAMP! LLAPIS D'ULLS

Llapis d'ulls i Kajal 2 a 1 - Resistent a l'aigua"

Bossa.

La col·lecció de productes imprescindibles es combina amb accessoris de diferents formes i mides: bosses de mà, bosses pràctics, minibosses de bellesa i bosses amb corretja.

Les textures dels materials també empenyen l'estil martellejat i presenten l'estampació teixit com un nou codi estilístic.

S'han triat 4 colors: lila pastís, or calent, negre absolut i un modern siena cremat amb tocs de rosa.

Vamp! 100 - extra Negre

Aquesta màscara de pestanyes voluminitzadora és revolucionària en rendiment i fórmula. Aconsegueix unes pestanyes espesses, voluminoses i superdenses amb l'aspecte espectacular de les pestanyes postisses sense la molèstia de portar-les. És ajustable: pots crear l'efecte que cerques, passada i passada. La textura és cremosa, amb efecte reestructurant, i la vareta sinuosa, amb truges suaus i denses, ha estat creada per Pupa per recollir la màxima quantitat de producte i alliberar-lo immediatament de forma generosa i homogènia sobre les pestanyes. Extrablack, a més de 5 colors més disponibles.

Vamp! Eye Pencil 100 - Iconic Black

Llapis delineador i kajal 2 en 1

En perfecta sintonia amb el disseny icònic i l'esperit de la franquícia Vamp!, el Vamp! Eye Pencil s'uneix a la família.

Es tracta d'un llapis d'ulls 2 a 1 eyeliner-kajal per delinear i intensificar perfectament els ulls.

La seva textura suau i cremosa és ideal per delinear els ulls com a eyeliner i intensificar la mirada com a kajal.

Testat oftalmològicament i dermatològicament.

EAN13
8011607363759
Quantitat
3 ct
Tipus de Marca
Selectiva
Textura
Emulsió
Acabat
Mat
Volum
Durada
Llarga Durada

Vamp! 100 - extra Negre

Aplicació a tot color: comença per la base de les pestanyes i pentina-les amb moviments en ziga-zaga fins a les puntes. T'aconsellem que apliquis la màscara amb diverses passades, d'un ull a l'altre, fins a aconseguir el volum que cerques. Per a aquest toc final, feu servir la punta de l'aplicador en vertical.

Aplicació de la màscara de pestanyes francesa: combineu Vamp! Extrablack amb una Vamp! Màscara, i apliqui-la només a la punta de les pestanyes.

Vamp! Eye Pencil 100 - Iconic Black 2 in 1 Pencil Eyeliner and Kajal

Per delinear els ulls, comença per l'angle intern de la parpella superior i segueix la línia natural de les pestanyes.

Per intensificar la mirada, apliqueu el llapis com a kajal a l'interior de l'ull per ressaltar la geometria i el color de l'iris. Per a un efecte més dramàtic, aplica-ho també a l'interior de la línia de les pestanyes superiors: realçarà l'efecte de la màscara”.

"VAMP! Exceptional Volume Mascara - Exaggerated Lashes

AQUA (WATER), PARAFFIN, GLYCERYL STEARATE, SYNTHETIC BEESWAX, STEARIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM, BUTYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, POLYBUTENE, VP/EICOSENE COPOLYMER, OZOKERITE, AMINOMETHYL PROPANOL, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, GLYCERIN, STEARYL STEARATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYESTER-11, CELLULOSE, PVP, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, TALC, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES)

VAMP! Eye Pencil 2 in 1 Pencil Eyeliner and Kajal

TRIMETHYLSILOXYSILICATE, SYNTHETIC WAX, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, HYDROGENATED POLY(C6-14 OLEFIN), HYDROGENATED POLYDECENE, SILICA SILYLATE, POLYBUTENE, ETHYLHEXYL PALMITATE, ETHYLENE/PROPYLENE COPOLYMER, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, SILICA DIMETHYL SILYLATE, BUTYLENE GLYCOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-t-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYALURONATE, HEXYLENE GLYCOL

(+/-) MAY CONTAIN:

ALUMINA, SILICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CI 77019 MICA , CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES), CI 75470 (CARMINE), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE), CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS), CI 77289 (CHROMIUM HYDROXIDE GREEN), CI 77400 (BRONZE POWDER, COPPER POWDER), CI 77510 (FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE, FERRIC FERROCYANIDE), CI 77861 (TIN OXIDE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE)

Contains carmine as a color additive"