El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
MADE TO LAST FOUNDATION
MADE TO LAST FOUNDATION

MADE TO LAST FOUNDATION

Light Beige 020
-20% T'ESTALVIES -5,60 €
28,30 € 22,70 €
22,70 € -20%
22,70 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,34€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Pupa Made To Last.

Maquillatge de llarga durada confort total.

“Una base de maquillatge de llarga durada i confort total que mai defrauda.

Nascut per durar en el temps i resistent a les inclemències meteorològiques, per a un resultat de maquillatge perfecte fins i tot amb humitat i altes temperatures. La seva textura és fresca i fundent, es fon homogèniament sobre la pell. El resultat? Una pell de la cara perfecta durant tot el dia. Cobertura ajustable de mitjana a alta.

Adequat per a tot tipus de pells

SPF 10 - SPF 30

Baix risc d'al·lèrgies

Provat per dermatòlegs

No comedogènic

Sense parabens

Sense olis

Sense perfum

Sense alcohol”.

EAN13
8011607222155
Quantitat
1 ct
Tipus de Marca
Selectiva
Protecció solar
SPF 10
SPF 30
Textura
Emulsió
Fluida
Acabat
Mat
Cobertura
Alta

"Agitar bé abans d'usar. Dispensi una petita quantitat de producte al dors de la mà i apliqui'l des del centre del rostre cap a l'exterior, difuminant-lo amb cura a la línia del cabell.

A continuació, difuminar des de la barbeta fins a la base del coll, per evitar diferències de color antiestètiques.

Per a un resultat professional, apliqui el producte amb la brotxa Foundation Brush de la línia de productes Professional Brush, des de la zona central del rostre cap als seus contorns, des del front cap avall fins a la barbeta, difuminant-lo al coll."

"AQUA (WATER), DIMETHICONE, TALC, ISODODECANE, NYLON-12, PEG-10 DIMETHICONE, POLYPROPYLENE, ACRYLATES/DIMETHICONE COPOLYMER, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, TITANIUM DIOXIDE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, PHENOXYETHANOL, SODIUM CHLORIDE, HYDROGEN DIMETHICONE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, ETHYLENE BRASSYLATE, GLYCERIN, MAGNESIUM SULFATE, MENTHYL LACTATE, SODIUM DEHYDROACETATE, SILICA, ALUMINUM HYDROXIDE, PROPYLENE CARBONATE, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ETHYLHEXYLGLYCERIN

[ +/- ( MAY CONTAIN):

CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491,77492,77499 (IRON OXIDES)]"