El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET DE REGALO CREMA TRATAMIENTO REVITALIZING SUPREME- ANTIEDAD
SET DE REGALO CREMA TRATAMIENTO REVITALIZING SUPREME- ANTIEDAD
SET DE REGALO CREMA TRATAMIENTO REVITALIZING SUPREME- ANTIEDAD

SET DE REGALO CREMA TRATAMIENTO REVITALIZING SUPREME- ANTIEDAD

50 ML 100 ml / 0.00€
0,00 €
0,00 €
0,00 €
100 ml / 0.00€
Fora d'estoc
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,00€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Regala Revitalizing Supreme i encertaràs aquest Nadal amb la crema antiedat per excel·lència d'Estée Lauder, amb aquest estoig d'edició limitada per a una pell ferma, hidratant i jove.

L'estoig conté:

1. Crema de tractament antiedat global Revitalizing Supreme+ 50 ml, Mida venda.

2. La nostra nova Advanced Night Repair Cleansing Gelée amb 15 aminoàcids, escuma netejadora 30ml

3. Sèrum antiedat Advanced Night Repair 15 ml

4. Contorn d'ulls Supreme+ Eye Cream 5 ml

Crema de tractament antiedat global arrugues i fermesa Revitalizing Supreme+ 50 ml:

La crema de tractament és ara més completa que mai: més poder de fermesa.

Revela un aspecte més elevat a tres zones clau del rostre, deixant el contorn facial més esculpit i definit. Lluminositat. Crema nutritiva de textura sedosa.

Resultats:

- El 89% afirma que la pell té un aspecte més ters

- El 95% va dir que la pell se sent més ferma

- El 87% va dir que les línies i arrugues tant a la cara com al coll apareixen reduïdes.

- El 93% va afirmar que tenen la pell més lluminosa, hidratada i nodrida

La nostra nova Advanced Night Repair Cleansing Gelée amb 15 aminoàcids, escuma netejadora 30ml:

De l'Expert en Cura Nocturna de la Pell arriba la nostra nova escuma Netejadora Advanced Night Cleansing Gelée, una experiència de neteja elevada creada per començar el seu ritual de cura de la pell.

Aquest gel renovador es transforma en una escuma esponjosa i suau que neteja la pell amb suavitat però en profunditat.

La fórmula d'alt rendiment inclou 15 aminoàcids que es troben de manera natural a les capes protectores de la pell. Els aminoàcids són coneguts per equilibrar i reforçar la barrera cutània.

Elimina el maquillatge i les impureses de la superfície de la pell sense eliminar ni alterar la barrera d'hidratació ni el mantell àcid. Aquest suau netejador facial actua fins i tot sobre el maquillatge de llarga durada.

Deixa la pell suau, llisa i equilibrada, preparada per a les fórmules.

Sèrum Antic Advanced Night Repair, tractament dia i nit 15 ml:

Repara. Hidrata. Il·lumina. Redueix Línies i arrugues. Aporta Firmeza. Redueix els porus.

El nostre sèrum #1 ara amb l'exclusiva tecnologia Chronolux Power Signal ajuda a la pell a augmentar la seva producció natural de col·lagen i potencia la creació de noves cèl·lules sanes.

La pell se sent més ferma i saludable. Les línies es veuen més suaus.

A més, un alt nivell d'àcid hialurònic ajuda a retenir la hidratació de la pell durant 72 hores. Això ajuda a crear lambient perfecte per optimitzar el procés de reparació natural de la pell

Contorn d'ulls Supreme + Eye creme 5 ml:

Tot en un contorn dulls. Una pell jove, lluminosa i ferma. El contorn dels ulls es veu menys inflat, més elevat i ferm. Textura de bàlsam molt nutritiva.

Amb un 99% d'Exclusiu Extracte de Flor d'Hibisc i exclusiu Extracte de Moringa, farà que el teu contorn dels ulls reveli el seu potencial de joventut.

Resultats: Aquest bàlsam altament nutritiu millora significativament la fermesa i l'elasticitat, i l'àrea dels ulls es veu menys inflat i més elevat, restaura la lluminositat, redueix l'aspecte de les ulleres.

Per a un impuls addicional, també es pot utilitzar com a màscara setmanal per als ulls.

EAN13
887167667068
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Nutrició
Revitalitzant
Uniformitat
Textura
Crema
Format
Pot

Crema de tractament antiedat global Revitalizing Supreme+ 50 ml

Aplicar matí i nit després del sèrum Advanced Night Repair.

Netejadora Advanced Night Cleansing Gelée, escuma netejadora 30 ml

Aplicar al matí ia la nit, abans del sèrum, fer massatges suaument sobre la pell humida. Aclarir abundantment amb aigua tèbia.

Evitar la zona dels ulls. Per obtenir els millors resultats, seguir amb Advanced Night Repair.

Sèrum antiedat Advanced Night Repair 15 ml

Aplicar matí i nit sobre la pell neta després de la Loció de Tractament i abans de la Crema Hidratant. Aplicar diverses gotes. Fer massatges suaument per tot el rostre i coll.

Aplica el sèrum amb el nostre icònic Ritual del Cor. Aplica una dosificació a les mans, barreja i realitza un massatge a la cara en forma de cor.

Contorn d'ulls Supreme+ Eye Cream 5 ml

Aplicar al matí ia la nit al contorn dels ulls. Per utilitzar-la com a màscara setmanal per als ulls, deixeu-la actuar durant 2 minuts i, a continuació, retireu l'excés amb un mocador de paper.

YOUTH POWER INGREDIENTS:

Exclusiu Extracte de Flor d'Hibisc:

Els científics d'Estée Lauder van descobrir la flor d'hibisc de la Xina es recull específicament de les flors al matí, quan les seves propietats naturals antienvelliment estan al punt àlgid.

Es recol·lecten flors seleccionades a mà al matí per obtenir la seva màxima potència, i després -en un procés que dura 83 dies des de la collita fins a la fabricació- creem el nostre extracte que ajuda a ajuda a la producció de col·lagen natural de la pell.

Exclusive Moringa Extract:

La planta Moringa (sovint anomenada "arbre miraculós" o "arbre de la vida") és coneguda pel seu ric contingut nutricional.

El nostre procés d'extracció de Moringa, pendent de palès, garanteix la conservació dels valuosos nutrients, lípids i proteïnes per ajudar a proporcionar beneficis excepcionals a la pell.

A les nostres fórmules, l'extracte de moringa ajuda a "activar" la capacitat de la pell per combatre les agressions mediambientals que causen els signes visibles de l'envelliment.

Extracte de Cèl·lules Mare de Figa Chumbo i Àcid Hialurònic:

Altres ingredients d'alt rendiment se sumen al poder de Revitalizing Supreme+. Ajuden a reforçar la barrera d'hidratació de la pell i segellar la humitat, i l'àcid hialurònic ajuda a hidratar i emplenar visiblement la pell.

Tecnologia de Reforç del Col·lagen:

El nostre característic complex potenciador del col·lagen conté un potent trio de potenciadors de col·lagen: Acetil hexapèptid-8, extracte d'algues marines i proteïna de sèrum de llet que ajuda a la producció de col·lagen natural de la pell.