El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET VAMP! FOREVER GOLD EDITION EDICIÓ LIMITADA

SET VAMP! FOREVER GOLD EDITION EDICIÓ LIMITADA

001 BLACK
-20% T'ESTALVIES -3,95 €
19,90 € 15,95 €
15,95 € -20%
15,95 €
Last items in stock
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,24€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Set Vamp! Forever Gold Edition Edició Limitada. La icònica màscara de pestanyes Vamp! en una extraordinària versió Forever per a un volum enorme i exagerat i una fixació insuperable a prova de taques.

Pestanyes perfectes, sempre!

El raspall, corbat amb fibres suaus i denses, recull la màxima quantitat de producte per a un volum ultra generós, modulable i uniforme.

Provat clínicament i oftalmològicament.

Apte per a ulls sensibles i usuaris de lents de contacte

Sense parabens

Fabricat a Itàlia

EAN13
8011607374885
Tipus de Marca
Selectiva
Acabat
Volum
Cobertura
Modulable

Per a un alliberament òptim del producte, feu lliscar dues vegades l'aplicador cap amunt i cap avall en el flascó.

Comenceu per la base de les pestanyes i pentineu-les amb moviments en ziga-zaga fins a les puntes. És aconsellable aplicar la màscara diverses vegades movent-se d'un ull a l'altre per obtenir el volum desitjat. Per al pentinat final, utilitzeu la punta de l'aplicador perpendicular a les pestanyes.

La barreja única de ceres i agents texturitzants garanteix un volum modulable, de gran a enorme.

Els agents volàtils garanteixen una fixació molt perllongada i una gran resistència a l'aigua, la suor, les altes temperatures i la humitat.

Els formadors de pel·lícula fixen el producte a les pestanyes per a un efecte inalterat sense que es corri amb el temps*.

L'alt percentatge de micro pigments extra negres garanteix un alliberament intens i instantània del color des de la primera aplicació.

La seva textura rica i cremosa, enriquida amb Oli d'Ametlles Dolces, de propietats hidratants, envolta les pestanyes sense endurir-les, mantenint-les flexibles i flexibles.