El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PRIME ME SETTING AND MATTIFYING
PRIME ME SETTING AND MATTIFYING

PRIME ME SETTING AND MATTIFYING

TRANSPARENTE
-20% T'ESTALVIES -4,20 €
21,20 € 17,00 €
17,00 € -20%
17,00 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,26€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Pupa Prime Me Setting And Mattifying Transparent Powder.

TOTS ELS TIPUS DE PELL.

"Pols solts superfins que envolten la cara en un lleuger núvol; fixen perfectament el maquillatge amb un acabat mat-radiant, sense ressecar la pell. També pot utilitzar-se com a retoc, per eliminar les brillantors del rostre sense endurir-lo. El to Translúcid universal s'adapta a tots els tons de pell i no.

Per a tot tipus de pells

Baix risc d'al·lèrgia

Dermatològicament testat

No comedogènic

Sense parabens

Sense olis”.

EAN13
8011607316892
Quantitat
1 ct
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Textura
Pols
Acabat
Brillant
Mat
Durada
Llarga Durada

"Per fixar el maquillatge, apliqui una petita quantitat de pólvores per al rostre després del maquillatge. Procedeixi amb moviments circulars des del centre del rostre, difuminant cap als contorns.

Per retocar, tornar a aplicar durant el dia per eliminar l'excés de brillantor. La seva textura lleugera fa que el maquillatge no sigui pesat.

Si s'aplica generosament sobre el corrector (sota els pòmuls i el contorn d'ulls, a la barbeta, al pont del nas i al centre del front), és perfecte per recrear un efecte d'ombra lleugera i donar tridimensionalitat a la cara".

TALC, MAGNESIUM STEARATE, MICA, SILICA, DIMETHICONE, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERYL CAPRYLATE, POTASSIUM SORBATE, LAUROYL LYSINE, GLYCERYL UNDECYLENATE, CI 77491, 77492, 77499 (IRON OXIDES)