Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
EYE COLOR QUAD EDICIÓN LIMITADA
EYE COLOR QUAD EDICIÓN LIMITADA
EYE COLOR QUAD EDICIÓN LIMITADA

EYE COLOR QUAD EDICIÓN LIMITADA

QUAD 501
53,95 €
53,95 €
53,95 €
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,81€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

CREU AL RESPLANDOR CAP A LA COL·LECCIÓ NADAL

Un conte edificant d?una heroïna submarina que dirigeix ​​el seu destí cap a un futur radiant.

Aquesta versàtil paleta d'ombres d'ulls de quatre colors s'inspira en els objectes bells que es troben al mar.

Cada to està dissenyat no només per adornar les parpelles amb un color elegant i controlar la llum per aconseguir una brillantor delicada, sinó també per cuidar la delicada pell del contorn dels ulls.

EAN13
729238209169
Quantitat
1 ct
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Hidratació
Suavitat
Textura
Compacta
Pols
Acabat
Lluminós

Dispense una cantidad adecuada de prebase en la punta de esponja blanca o en la yema del dedo y extiéndala por todo el párpado.

A continuación, aplique una cantidad adecuada de sombra de ojos en polvo con la punta de esponja o el pincel negros. Aplíquela sobre el párpado y difumínela.

Mantenga la película transparente pegada al estuche. 

Esta película evita que el polvo se pegue al espejo, ayudando a mantenerlo limpio.

Te recomendamos que utilices la Punta de Esponja* o la Punta de Esponja y Pincel* Clé de Peau BEAUTÉ, si prefieres su nivel de comodidad a la hora de aplicar la sombra de ojos.

Cuando tu polvera esté vacía de polvos, por motivos de sostenibilidad, te recomendamos que utilices Clé de Peau BEAUTÉ Eye Color Quad (Refill)*.

*Se vende por separado.

INGREDIENTS:SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE・MICA・SILICA・DIISOSTEARYL MALATE・BORON NITRIDE・LAUROYL LYSINE・TRIETHYLHEXANOIN・CALCIUM SULFATE・PETROLATUM・CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE・ZINC OXIDE・ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL・SODIUM DILAURAMIDOGLUTAMIDE LYSINE・MAGNESIUM CHLORIDE・ZINC MYRISTATE・BARIUM SULFATE・SORBITAN SESQUIISOSTEARATE・TIN OXIDE・ETHYLHEXYLGLYCERIN・AMODIMETHICONE・STEARIC ACID・DISTEARYLDIMONIUM CHLORIDE・ALUMINUM HYDROXIDE・TOCOPHEROL・CITRONELLOL・GERANIOL・LINALOOL・HYDROXYPROPYLCELLULOSE・DIMETHYLACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE CROSSPOLYMER・DIMETHICONE・TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE・DISODIUM EDTA・SODIUM CITRATE・CITRIC ACID・CHLORPHENESIN・SODIUM BENZOATE・FRAGRANCE (PARFUM)・TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)・IRON OXIDES (CI 77491)・IRON OXIDES (CI 77492)・CARMINE (CI 75470)・IRON OXIDES (CI 77499)・ULTRAMARINES (CI 77007)・FERRIC FERROCYANIDE (CI 77510)・YELLOW 5 LAKE (CI 19140)・  <M110573-712>