El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET DE REGALO GODDESS DE 3 PIEZAS DE EAU DE PARFUM

SET DE REGALO GODDESS DE 3 PIEZAS DE EAU DE PARFUM

100 ML 100 ml / 97.95€
97,95 €
97,95 €
97,95 €
100 ml / 97.95€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,47€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Mostra el teu amor amb el conjunt de regals Burberry Goddess.

Dóna't un caprici o sorprèn un ésser estimat amb aquest irresistible conjunt de regal de Burberry que inclou un Eau de Parfum per a dones i una loció corporal hidratant.

Aquest conjunt de regal de perfum i loció corporal inclou una ampolla de 100 ml d'Eau de Parfum per a dones Burberry Goddess, una fragància distintiva i opulenta plena de notes ambarines i aromàtiques harmoniosament guiades per un trio de vainilles i realçades per la lavanda radiant.

Una loció corporal perfumada acompanya aquesta exquisida fragància de Burberry, juntament amb un esprai de viatge de 10 ml perfecte per portar amb tu tant de dia com de nit.

Aquest perfum de Burberry, impregnat amb matisos de vainilla, emana una aroma captivadora que encarna l'essència segura, amable i forta d'una deessa Burberry. Burberry Goddess es presenta en un elegant flascó quadrat recarregable.

El front del flascó està adornat amb un sofisticat medalló daurat, afegint un toc contemporani a aquesta bella fragància, mentre que l'empaquetatge de gavardina beix i daurat ret homenatge a la rica herència de la marca.

Un regal meravellós per a una dona a la teva vida, aquest conjunt de regal es presenta en una caixa d'edició limitada beix decorada amb un motiu floral, per celebrar l'arribada de la primavera.

Aquest conjunt de regal de perfum Burberry conté:

- Burberry Goddess Eau de Parfum per a dones, 100 ml (3.3 oz)

- Burberry Goddess Body Lotion per a dones, 75 ml (2.5 oz)

- Burberry Goddess Eau de Parfum Travel Spray per a dones, 10 ml (0.33 oz)

EAN13
3616304961007
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Aromàtica
Chipre
Gourmand
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Aplica suaument la loció hidratant al cos sobre la pell neta després dun bany o dutxa.

Fes massatge a la crema amb moviments circulars fins que s'absorbeixi per complet.

El resultat serà una pell bellament hidratada i subtilment perfumada.

Completa el procés amb unes quantes polvoritzacions de l'Eau de Parfum Burberry Goddess, concentrant-te en els punts de pols als canells i colzes interns, així com al coll i l'àrea del cor, per obtenir una fragància increïble que perdura tot el dia.

Gràcies a la seva mida compacte, pots portar l'esprai de viatge a la bossa per retocs sobre la marxa.

Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Propylene Glycol, Aqua/Water/Eau, Ethylhexyl Salicylate, Benzyl Salicylate, Linalool, Hydroxycitronellal, Limonene, Coumarin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Benzyl Alcohol Denat, Parfum/Fragancia, Propilenglicol, Aqua/Agua/Eau, Salicilato de etilhexilo, Salicilato de bencilo, Linalol, Hidroxicitronelal, Limoneno, Cumarina, Butil metoxidibenzoilmetano, hidroxihidrocinamato de pentaeritritilo tetra-di-t-butilo, cinamato de bencilo, alcohol, citral, citrato de tris(tetrametilhidroxipiperidinol), alcohol de anís, benzoato de bencilo, geraniol, amarillo 5 (CI 19140), rojo 4 (CI 14700), ext. Violeta 2 (CI 60730).