Aconsegueix un regal per les teves compres en cosmètica solar. Fins a finalitzar existències. Veure productes >>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

indiba

EL TRACTAMENT DEFINITIU I IMMEDIAT PER AL REJOVENIMENT DE LA PELL.

El best-seller mundial de la bellesa, la salut i el benestar es diu Indiba i el pots trobar als centres de bellesa de Perfumeria Júlia.

El tractament estètic de radiofreqüència Indiba lidera, durant més de tres dècades, la revitalització de la pell a través de l'estimulació de l'acció natural de les cèl·lules per combatre la flaccidesa, lustrar el cutis i regenerar les capes de la pell en augmentar la producció de col·lagen.

Casos tan diversos com la remodelació corporal, el rejoveniment facial, el dolor, la inflamació, les cicatrius, o fins i tot les fractures poden ser tractats amb la tecnologia única de radiofreqüència Indiba.

El dispositiu més potent de nova generació amb Cell Boost technology i resultats més ràpids.

El dispositiu més potent i ràpid de sèrie ER

COM FUNCIONA INDIBA

El tractament Indiba és no invasiu i indolor. A través del contacte amb dues petites plaques metàl·liques, una en desplaçament sobre la zona a tractar i una altra estàtica en contacte amb el cos, es genera un camp magnètic que transmet certa intensitat de calor (depenent del tipus de tractament, però sempre proporcionant una sensació molt agradable i còmoda). Aquest augment de la temperatura és justament el que estimula el teixit i l'oxigena des de l'interior, millorant l'activitat cel·lular, potenciant la síntesi del col·lagen i l'elastina i afavorint el flux sanguini.

Com si fos la millor classe de fitness, el rostre i el cos canvien totalment d'aspecte de manera immediata després de la sessió, i amb un manteniment d'una sessió al mes és possible mantenir la gravetat a ratlla frenant la caiguda de la pell (a la part on s'apliqui el tractament).

ELS BENEFICIS D'INDIBA

Els beneficis són múltiples i diferents segons el tractament i la zona que cal tractar.

Alguns d'ells - que han captivat celebrities com Kate Winslet, Helen Lindes o Julianne Moore - són:

· Hidrata en profunditat
· Il·lumina la pell i lustra el cutis
· Atenua visiblement les arrugues
· Genera nou col·lagen i elastina que regenera la pell
· Combat la cel·lulitis
· Redueix el greix localitzat i reafirma
· Calma dolors
· Accelera la recuperació de lesions i la cicatrització

ON ES POT APLICAR

El sistema Indiba permet un tractament total corporal, segons el cas: a la cara, les cames, l'abdomen, els braços i el coll.

abdomen

BRAÇOS I COLL

ROSTRE

CAMES

CONSELL

Els experts en bellesa dels centre d'estètica de Perfumeria Júlia t'assessoraran sobre com complementar i amb quins altres tractaments cosmètics de xoc a la cabina podràs potenciar els resultats d'Indiba, aprofitant que la pell està més receptiva i permeable.

Perfumeria Júlia t'ofereix tractament Indiba als seus centres de bellesa Beauty Space.