El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Us convidem a visitar l'espai de Wellbeing més gran d'Europa, més de 1.800 m2 dedicats al benestar. L'assortiment més variat i les millors firmes de perfumeria, cosmètica, maquillatge, nutri-cosmètica, farmàcia, parafarmàcia i cosmètica capil·lar, sota la guia de les nostres expertes conselleres en bellesa. Gau-gaudi dels serveis exclusius de perruqueria, maquillatge i Beauty Space.

julia center

MÉS QUE PERFUMERIA

El Centre Júlia

Descobriu l'espai Atelier, un entorn exclusiu on trobareu els perfums 'niche' de les cases més importants del món, autèntiques joies de la perfumeria. Centre Júlia, a més, us ofereix el servei de Lounge Bar, una zona avantguardista amb la millor selecció de begudes, tapes gourmet i un cafè deliciós, on poder gaudir d'una fantàstica pausa.

Per als amants de la tecnologia, descobriu la nostra revolucionaria pantalla multimèdia, i en els vostres moments d'oci, revisqueu l'emblemàtic rellotge d'aigua de Bernard Gitton i visiteu el nostre museu del Perfum, una experiència sensorial i olfactiva única, on podreu crear el vostre propi perfum.

exterior center julia
interior 1 center julia
interior 2 center julia

beauty space

Júlia

Un parèntesi de calma i benestar, un oasi per tenir cura d'un mateix.

BeautySpace Júlia, un espai on la qualitat de les nostres esteticistes, l'ús de marques i productes acuradament seleccionats us permetrà viure una experiència de pur benestar.

Les nostres cabines estan preparades per a la realització de tractaments facials i corporals de les millors marques de cosmètica com Sisley, Annayake, La Prarie, Natura Bissé o línia Júlia, entre d'altres; massatges corporals o localitzats, drenatges limfàtics o reflexologia podal.

Comptem també amb servei de depilació i cabina de raigs ultraviolats amb aparells de darrera generació per aconseguir els millors resultats.

Descobriu el Nail Bar & Pedispa, l'espai de tractament professional de mans i peus.

Gaudiu d'una manicura i pedicura de son, amb la tecnologia més pionera i productes amb actius d'origen natural. Serveis de gel, esmalt semi permanent i tradicional, per a uns resultats sensacionals.

Per descarregar la llista de serveis Beauty Space Click aquí.

Per descarregar la llista de serveis Nail Bar Click aquí.

beauty space 1

beauty space 2

Telèfon de reserves + 376 826 777

Avinguda Carlemany 115 I AD7OO Escaldes-Engordany

PRINCIPAT D’ANDORRA