El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

El Click & Collect és una innovadora forma de comprar en línia: Fusiona la compra en línia amb la recollida a botiga, és un model híbrid de comerç electrònic en el qual els usuaris seleccionen articles en línia i els clients recullen a la pròpia botiga o en un punt de recollida centralitzat. Des de Júlia, posem a disposició de tots els nostres clients, la possibilitat de comprar online a través de la pàgina web www.perfumeriajulia.es i recollir-la en qualsevol de les 23 botigues disponibles al Principat d’Andorra.
El Click & Collect apareix en el teu procés de compra com 3era opció de lliurament. Un cop seleccionada aquesta opció t’apareixerà un desplegable amb les botigues disponibles. Tria la més propera al teu domicili, finalitza la teva compra i t'enviarem un email amb els detalls de la teva comanda, posteriorment "en el termini no superior a 24 hores" rebràs un avís de que la teva comanda està disponible a la botiga seleccionada.
El nostre sistema de comunicació t’avisarà quan la teva comanda estigui disponible a la botiga per a la seva recollida, aquest procés pot trigar entre 1 o 2 dies laborables, tot dependrà de que el producte estigui disponible a la botiga seleccionada o si hem hagut de preparar el seu lliurament des del servei online.
Per a qualsevol consulta relacionada amb el temps de lliurament de la seva comanda Click & Collect, podrà posar-te en contacte amb la botiga a través del seu telèfon de contacte que pots trobar veure aquí, o trucant al servei d'atenció al client online on li detallaran l'estat de la seva comanda en temps real, per poder tenir una major previsió.
Per a tots les comandes Click & Collect i qualsevol altre format de compra t'oferim la possibilitat de retornar qualsevol dels teus productes sempre que compleixi amb totes les condicions acceptades en la compra en línia. Recordeu-vos, les nostres botigues estan disponibles per a gestionar qualsevol problema que hagis pogut detectar en els productes adquirits. Sempre que pugui i li doni temps, haurà de comprovar que la comanda ha estat lliurada de forma correcta a la mateixa botiga i que no hi ha cap producte deteriorat.
Per recollir la teva comanda clic & collect 1) Hauràs de presentar el teu comprovant de comanda 2) Hauràs ensenyar el DNI per confirmar que ets la persona o disposes d'accés al compte que ha realitzat la comanda. No es lliuraran comandes ni productes a persones que no puguin confirmar la seva identitat, o no disposin de la informació que requerim.
Tots els productes i comandes enviades en paquets de Perfumeria Júlia han estat tractats i desinfectats abans de ser enviats. Garanteix-te una higienització màxima. Recomanem desinfectar tots els productes abans de ser desembolicats per garantir que durant el transport no han estat manipulats per persones que no hagin estat reconegudes com a portador de l'COVID-19.
La persona que vulgui recollir la comanda d'un altre client, haurà de presentar una autorització signada per les dues persones amb l'assumpte de el nº de comanda i una fotocòpia de l'DNI del destinatari per les dues cares. El DNI ha de ser vigent i no caducat.
Perfumeria Júlia no pot garantir la recepció dels mateixos obsequis o mostres en les seves compres click & collect, per confirmar si rebrà tots els regals i mostres en la seva comanda, poseu-vos en contacte amb el nostre servei d'atenció al client. En les comandes preparades directament des de botigues físiques Perfumeria Júlia garanteix un mínim d'1 mostra marca Júlia i 1 mostra d'altres marques.