El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
CRÈME JEUNESSE DES PIEDS 125ML

CRÈME JEUNESSE DES PIEDS 125ML

125 ML 100 ml / 16.56€
-37% T'ESTALVIES -12,30 €
33,00 € 20,70 €
20,70 € -37%
20,70 €
100 ml / 16.56€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,31€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Clarins Crème Jeunesse Des Pieds 125ml

Gràcies al poder dels extractes de plantes: nou d'anarcat, mantega de karité, àrnica, mirra, farigola, aquesta crema reconforta els peus secs o cansats.

EAN13
3666057041150
Quantitat
125 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Fatiga
Hidratació
Suavitat
Textura
Crema
Format
Tub

Fer massatges suaument al matí i/o a la nit des dels dits dels peus fins als turmells. L'exfoliació regular afluixa les zones còrnies, per exemple amb Gommage Exfoliante Peau Neuve. Massatge de peus: En 5 minuts, aquest massatge de benestar alleuja els peus cansats i relaxa els trets facials. Aplicar la crema de peus Crème Jeunesse des Pieds, que nodreix intensament. A continuació, agafa un peu amb les mans, col·loca els polzes a la part superior del peu, els altres dits a l'arc i fa un massatge amb una suau pressió des de la punta dels dits fins al taló. Per acabar, tanca els dits de l'altre peu amb els dits.

AQUA/WATER/EAU. GLYCERIN. COCO-CAPRYLATE/CAPRATE. ALCOHOL. GLYCERYL STEARATE SE. OCTYLDODECANOL. STEARIC ACID. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. CETYL ALCOHOL. PENTYLENE GLYCOL. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. CETYL PALMITATE. LITHIUM MAGNESIUM SODIUM SILICATE. ANACARDIUM OCCIDENTALE (CASHEW) SEED OIL. PARFUM/FRAGRANCE. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER UNSAPONIFIABLES. ETHYLHEXYLGLYCERIN. ADANSONIA DIGITATA SEED OIL. SODIUM HYDROXIDE. ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT. ALLANTOIN. CARBOMER. LIMONENE. BENZYL SALICYLATE. THYMUS ZYGIS FLOWER OIL. HEXYL CINNAMAL. CITRONELLOL. LINALOOL. EUGENOL. CITRAL. TOCOPHEROL. [C1664C]

* Les fórmules de Clarins poden canviar o variar. Per conèixer la llista d'ingredients actualitzada, si us plau consulteu el pack o envàs del producte.