El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SKIN LUX GENTLE EYE MAKEUP REMOVER
SKIN LUX GENTLE EYE MAKEUP REMOVER

SKIN LUX GENTLE EYE MAKEUP REMOVER

125 ML 100 ml / 16.88€
-22% T'ESTALVIES -6,12 €
27,22 € 21,10 €
21,10 € {* -22%*}
21,10 €
100 ml / 16.88€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,32€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Molt més que un desmaquillant clàssic, es tracta d'un autèntic tractament que desmaquilla de forma suau qualsevol tipus de maquillatge, fins i tot els waterproof i elimina tots els pigments de forma ràpida als ulls i llavis.

És un desmaquillant bifàsic per a ulls i llavis 2 en 1: Desmaquilla i tracta.

Té efecte descongestionant, calmant i antiirritant, a més de regenerar i hidratar el contorn dels ulls i enfortir les pestanyes. Hidrata i suavitza alhora que aporta protecció antioxidant i anti radicals lliures i és ideal per a ulls sensibles.

BENEFICIS GENERALS

• Desmaquilla tota mena de maquillatge d'ulls i llavis, fins i tot els waterproof

• Aporta tractament al gest de desmaquillar. Hidrata, calma protegeix i regenera la sensible pell del contorn dulls i llavis.

• Enforteix les pestanyes.

• Ideal per a ulls sensibles

EAN13
8425402313510
Quantitat
125 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Oxidant
Calmant
Hidratació
Protecció
Suavitat
Textura
Líquida

Agiteu suaument el producte per barrejar la fase oliosa amb l'aquosa. Xampar dos discos de cotó.

Ulls: situar els discos impregnats al desmaquillant sobre els dos ulls i deixar-ne uns 20 segons prement suaument. Desmaquillar amb moviments descendents i de la part interior de lull cap a lexterior.

INGREDIENTS ACTIUS CLAU

AIGUA DE TILA. Aporta propietats emol·lients, calmants, protectores, suavitzants, relaxants i antiinflamatòries. S'aconsella el seu ús per a pells irritades, castigades, envermellides i sensibles.

AIGUA DE ROSA DAMASCENA. És considerada la flor de la bellesa, és un potent regenerador cel·lular, amb efecte antiarrugues que facilita la reparació de l'epidermis. Aquest ingredient té propietats tonificants, refrescants, descongestives, hidratants i astringents.

HYMAGIC 4D. Una combinació magistral de quatre tipus d´àcid hialurònic que formen una xarxa tridimensional que es dirigeix ​​amb precisió a les diferents capes de la pell per reposar l´aigua des de l´exterior i retenir l´aigua des de l´interior.

EXTRACTE DE CAMAMILLA. Aquest ingredient actiu de l'extracte de camamilla té importants propietats antiinflamatòries, per la qual cosa és perfecte per a les pells sensibles i irritades.

EXTRACTE HAMAMELIS. Ajuda a calmar i protegir la pell. Posseeix importants propietats antienvelliment, antiirritants, antipicors i antimicrobianes.

EXTRACTE GINSENG. Ofereix una acció antioxidant, estimula la síntesi de col·lagen i el sistema immunològic.

EXTRACTE ÀCIÀ. Aquest extracte utilitzat al camp de l'oftalmologia, per les seves qualitats per tractar tota mena d'afeccions dels ulls. Té propietats antiinflamatòries i descongestives.

PANTENOL-D. Nodreix i aporta hidratació vital a la pell, primer segellant la hidratació en reforçar la barrera natural de la pell. Aquesta forma de vitamina B5 penetra fàcilment a la pell, cosa que li permet promoure la recuperació i revitalització.

OLI JOJOBA. Un oli natural procedent de la llavor de Jojoba i és un agent hidratant excepcional, que s'absorbeix fàcilment, deixant una sensació rica, vellutada i no greixosa a la pell, alhora que retarda la pèrdua d'aigua i millora la seva flexibilitat i suavitat.

OLI ALBARICOQUE. Aquest oli d'albercoc d'origen vegetal i amb ingredients actius sostenibles és una font fantàstica de vitamines A i E i conté àcids grassos essencials. També és excel·lent per hidratar i nodrir la pell madura, seca i sensible.