Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
JÚLIA RITUAL CLEANSING BALM

JÚLIA RITUAL CLEANSING BALM

100 ML 100 ml / 38.60€
-23% T'ESTALVIES -11,40 €
50,00 € 38,60 €
38,60 € -23%
38,60 €
100 ml / 38.60€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,58€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Cleansing Balm és una emulsió semi sòlida que experimenta canvis en la textura. En aplicar-lo a la pell es converteix en oli degut a la temperatura del nostre cos. La textura en oli quan entra en contacte amb laigua es transforma en llet.

El desmaquillador/netejador Cleansing Balm és un bàlsam formulat amb oli essencial de mandarina que en aplicar-lo es fon amb la pell per arrossegar tot tipus de maquillatge i impureses. Neteja i desmaquilla cara i ulls amb suavitat, deixant la pell fresca, suau i lluminosa. Indicada per a tota mena de pell, fins i tot les sensibles.

Beneficis:

- Elimina de manera eficaç les toxines, la brutícia i tot tipus de maquillatge de rostre i ulls (fins i tot waterproof), equilibrant el pH de la pell.

- Deixa la pell suau, vellutada, descongestionada i hidratada.

EAN13
0000000187991
Quantitat
100 ML
Tipus de Pell
Sensible
Tot tipus de pell
Necessitat a cobrir
Lluminositat
Textura
Bàlsam

Pas 1: DESMAQUILLAR. Sense humitejar la pell, escalfar una petita quantitat amb els dits i aplicar sobre el rostre, el coll i l'escot, fent massatges amb petits moviments circulars. El bàlsam es transformarà en oli.

Pas 2: NETEJAR. Humitejar les mans amb aigua calenta i seguir fent massatges a la pell. L'oli es transformarà en llet.

Pas 3: EXFOLIACIÓ SUAU. Mullar la mussolina o esponja en aigua calenta i fer massatges amb petits moviments circulars per tot el rostre i coll per eliminar els residus. Realitzar un darrer esbandida amb aigua freda per tancar els porus i completar la neteja. La pell quedarà perfecta, neta i hidratada.

PRINCIPI ACTIU: Oli essencial de mandarina.