Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
JULIA BONET MULTI VIT-C RADIANCE
JULIA BONET MULTI VIT-C RADIANCE

JULIA BONET MULTI VIT-C RADIANCE

30 ML 100 ml / 228.90€
-23% T'ESTALVIES -20,23 €
88,90 € 68,67 €
68,67 € -23%
68,67 €
100 ml / 228.90€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,03€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Skin-lux elixir Multi Vit-C Radiance és un sèrum facial extremadament potent. Amb una concentració increïblement alta de diferents tipus de vitamina C i els seus derivats, el converteix en el tractament facial de vitamina C definitiu.

La vitamina C, un poderós antioxidant que protegeix les cèl·lules de la pell dels radicals lliures nocius causats per l'exposició als raigs UV, anivella el to de la pell i millora la lluminositat de la pell. Aquest sèrum reuneix ingredients actius innovadors com el factor destimulació del col·lagen MAP, una formulació de vitamina C estable encapsulada, que estimula tant la producció de col·lagen com la regeneració cel·lular. Amitose 3GA, un revolucionari derivat estable de la vitamina C amb efectes fantàstics; ROS lluita antioxidant, hidratant i normalitzador de la pell-regeneració, millorant la lluminositat de la pell i augmentant la producció de col·lagen donant a la pell una elasticitat renovada.

Amb SMARTVECTOR UV-CE, aquesta microesfera intel·ligent que conté derivats de vitamina E i C sensibles a la radiació UV, allibera lentament els seus ingredients actius brindant una protecció intel·ligent a la pell. La pell està hidratada, regenerada i amb un to més uniforme, amb més elasticitat, sense arrugues i altament protegida, aportant un aspecte més jove i radiant de la pell.

Com a integrant de la col·lecció Skin-lux elixir, Multi Vit-C Radiance sèrum es pot utilitzar individualment o en combinació amb qualsevol dels altres sèrums Skin-lux elixir per garantir que tingui un enfocament 'personalitzat' per a la cura de la pell, optimitzant lexperiència de tractament de luxe de Júlia Bonet i els seus sorprenents resultats… Lúnica diferència és que aquesta vegada, vostè té el control total.

EAN13
0000000203075
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Oxidant
Elasticitat
Hidratació
Lluminositat
Regeneració
Uniformitat
Textura
Fluida
Principis Actius
Vitamina C
Vitamina E
Format
Comptagotes

Aplicar el sèrum matí i nit, sobre la pell neta i tonificada. Col·locar 2-3 gotes al palmell de la mà i amb el rovell dels dits aplicar amb un suau moviment de massatge per tota la cara, evitant el contorn d'ulls, fins a la seva total absorció. Un cop absorbit el sèrum, continueu amb la seva crema hidratant habitual Júlia Bonet. Assegureu-vos dutilitzar la protecció solar Júlia Bonet durant el dia quan utilitzi aquest sèrum. Eviteu el contacte amb les mucoses. Dermatològicament Provat.

Collagen Stimulation Factor MAP: Una fórmula de vitamina C encapsulada i estable que estimula la producció de col·lagen i la regeneració cel·lular. Aquest ingredient actiu, ascorbilfosfat de magnesi, és un agent aclaridor de la pell.

SMARTVECTOR® UV-CE: Una microesfera protectora intel·ligent feta d'ADN marí i plena de derivats de vitamina E i C. Sensible a les radiacions UV, allibera lentament els actius antioxidants que combaten els radicals lliures. Aquest ingredient actiu aporta a la pell una protecció intel·ligent contra el fotoenvelliment.

Amitose 3GA: Un nou derivat estable de la vitamina C. A més d'aportar hidratació a la pell i potenciar la producció de col·lagen que millora l'elasticitat reduint així arrugues i línies d'expressió, inhibeix la producció de melanina reduint les taques fosques i de l'edat , donant lluminositat a la pell. Amb un excel·lent efecte antioxidant, actua a l'interior de la cèl·lula disminuint els agents oxidants, les espècies reactives de l'oxigen (ROS).

Carotolí: Un còctel botànic, basat en la combinació única d'extracte d'arrel de pastanaga, oli de llavor de pastanaga i β-carotè, units en una base d'oli de canola per proporcionar carotenoides perfectament estabilitzats. El Carotolí és eficaç per protegir la llum blava, neutralitzar les ROS induïdes per la llum blava i mantenir un color de pell viu i saludable.

ROVISOME® C NG: Antioxidant conegut per alentir el procés d'envelliment en combatre els danys dels radicals lliures. Aporta un to de pell fresc i uniforme, redueix l'aparició d'imperfeccions cutànies i augmenta el potencial antioxidant intrínsec de la pell durant un període de temps més prolongat en millorar la biodisponibilitat del derivat de vitamina C encapsulat a les capes més profundes de la pell, la qual cosa genera més nivells de rendiment dels ingredients actius.

Tetrahexyldecyl Ascorbate: Una forma estable de vitamina C que millora laspecte de la pell envellida i fràgil. Sutilitza per ajudar a eradicar la hiperpigmentació i les taques de ledat. Prevé el dany cel·lular, combat els radicals lliures i redueix la inflamació de la pell.

SpecWhite® SAP: Un antioxidant eficaç i molt estable. Preveu la producció de melanina inhibint l'activitat de la tirosinasa, disminuint la pigmentació. Promou també la producció de col·lagen i preveu l'envelliment de la pell.

Ethyl Ascorbic Acid: Un derivat de vitamina C molt estable que actua com un potent antioxidant, estimulant del col·lagen i un valuós il·luminador de la pell.

Ascorbic Acid: Una vitamina C natural i un potent agent antioxidant reductor que actua combatent les infeccions bacterianes, en les reaccions desintoxicants i en la formació de col·lagen.

Water, Glycerine, 3-Glyceryl Ascorbat, Ascorbic Acid, Dimethicone, Sodium Ascorbyl Phosphate, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Tetrahexyldecyl Ascorbat, Caprylic/Capric Triglyceride, Canola Oil, Sodium Levulinate, Xant Ascorbyl Phosphate, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Lonicera Caprifolium Flower Extract, Lonicera Japonica Flower Extract, Tocopherol, Alcohol, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Potassium Sorbate, Lecithin, Sodium Phytate, Pylete Glycol, Chol Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Daucus Carota Sativa Root Extract, Beta-Carotene, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Beta-Sitosterol, Carbomer, Squalene, DNA, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Citral