Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
EAU DE ROCHAS LAIT HYDRATANT 500ML
EAU DE ROCHAS LAIT HYDRATANT 500ML

EAU DE ROCHAS LAIT HYDRATANT 500ML

500 ML 100 ml / 3.39€
-64% T'ESTALVIES -30,05 €
47,00 € 16,95 €
16,95 € -64%
16,95 €
100 ml / 3.39€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,25€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Eau de Rochas Body Lotion és una loció corporal hidratant formulada per nodrir profundament la pell mentre respecta el seu equilibri natural. Aquesta luxosa crema llisca suaument sobre la dermis, proporcionant una textura vellutada que deixa la pell notablement suau al tacte. A més, envolta el cos amb la delicada fragància d'Eau de Rochas, una aroma fresca que evoca les agradables tardes de primavera.

Què és el que diferencia la loció corporal hidratant Eau de Rochas Body Lotion

La crema hidratant Eau de Rochas Body Lotion es diferencia d'altres locions corporals en la lleugera textura i la capacitat per impregnar la pell amb una aroma delicada i vibrant. Gaudeix d'una sensació de frescor i benestar duradors gràcies a aquesta exclusiva i refrescant loció corporal.

Per a qui està pensada la loció corporal Eau de Rochas Body Lotion

Eau de Rochas Body Lotion és l'elecció perfecta per a dones que busquen hidratar i perfumar la seva pell, deixant-la amb un tacte vellutat. Aquesta luxosa fórmula afegeix el delicat toc de perfum fresc, natural i elegant de l'icònic Eau de Rochas, per la qual cosa es converteix en el complement perfecte per realçar la fragància.

què comprar Eau de Rochas Body Lotion?

Tacte vellutat

Eau de Rochas Body Lotion és una deliciosa loció corporal que hidrata i cuida la pell perquè llueixi un agradable tacte vellutat.

Aroma icònic

Eau de Rochas Body Lotion aporta la suau aroma fresca i sofisticada de l'icònic perfum que fusiona notes cítriques, florals i enfustades per evocar els jardins a les tardes primaverals.

Perfum d'alta durada

Elaborat per la marca exclusiva Rochas garanteix una alta qualitat per a una excel·lent cura de la pell.

Disseny de cascada

En honor a l'icònic disseny del perfum Eau de Rochas, la suau loció corporal està recollida en un flascó color blanc amb un dibuix en relleu que s'inspira en les ones que produeixen les cascades de les fonts.

EAN13
3386460077002
Quantitat
500 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Aromàtica
Cítrica
Gènere
Dona
Format
Flascó

Eau de Rochas Body Lotion és una deliciosa loció corporal que hidrata i cuida la pell perquè llueixi un agradable tacte vellutat.

Notes de sortida: Llimona, mandarina, alfàbrega, aranja, bergamota, llima

Notes de cor: Coriandre, clavell, pachuli, gessamí, narcís, rosa silvestre

Notes de fons: Molsa de roure, sàndal, ambre, mesc, vetiver

10 Comments
No customer reviews for the moment.