Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
DRY ERASE ULTRA-CALMING FACE CREME 73ML

DRY ERASE ULTRA-CALMING FACE CREME 73ML

73 ML 100 ml / 50.48€
-23% T'ESTALVIES -11,15 €
48,00 € 36,85 €
36,85 € -23%
36,85 €
100 ml / 50.48€
Last items in stock
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,55€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Aquesta fórmula exclusiva imita l'estructura natural dels lípids de la pell, capturant la hidratació essencial alhora que, repara i emplena la barrera protectora natural de la pell. Dry Erase és ideal per a pells seques i com a tractament antiedat. Compta amb un efectiu de mix de reconfortants ingredients antiirritants que deixen la pell fresca i més saludable. Producte dirigit a pells seques, sensibles i madures o pells propenses a patir èczemes i rosàcia. Funciona bé com a post tractament (ex.: peelings químics, microdermoabrasió, esteroides tòpics) i en zones de clima molt fred o molt sec. Ideal com a tractament d'hidratació intensiva de nit.

Aquesta potent crema no greixosa, aporta a la pell seca d'hidratació immediata i duradora, alhora que calma la pell sensible ajudant a reduir la irritació i les vermellors.

EAN13
682223920169
Quantitat
73 ML
Tipus de Pell
Seca
Sensible
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Calmant
Hidratació
Reparació
Vermellors
Textura
Crema
Format
Tub

Aplicar sobre la pell neta a la cara i el coll a la nit. Per a una hidratació més intensiva, fes-lo servir dues vegades al dia.

Water (Eau), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Caprylic/Capric Triglyceride, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycerin, Glycereth-26, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Olivate, Cetearyl Alcohol, Sorbitan Olivate, Dimethicone, Ammonium Acryloydimethyltaurate/VP Copolymer, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Cetyl Palmitate, Ceteth-10 Phosphate, Dicetyl Phosphate, Sorbitan Palmitate, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Caesalpinia Spinosa Gum, Arginine, Panthenol, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Spirulina Maxima Extract*, Tetrapeptide-21, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol

*Certified Organic