Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SUPER CREAM SOLAIRE VISAGE SPF50 40ML
SUPER CREAM SOLAIRE VISAGE SPF50 40ML
SUPER CREAM SOLAIRE VISAGE SPF50 40ML

SUPER CREAM SOLAIRE VISAGE SPF50 40ML

40 ML 100 ml / 363.45€
-19% T'ESTALVIES -34,12 €
179,50 € 145,38 €
145,38 € -19%
145,38 €
100 ml / 363.45€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Aconsegueix un descompte del 50% en la segona
Descompte en solars seleccionats de la marca Sisley. Segona unitat al 50% de descompte.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,18€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Super Soin Solaire Visage SPF 50+ de protecció molt alta és un tractament protector de joventut* que ajuda a preservar el capital solar de la pell i la protegeix contra els efectes del fotoenvelliment gràcies a una combinació de filtres solars UVA i UVB de darrera generació i actius de tractament d'alt rendiment.

- Acció antiradicals lliures** gràcies a una associació d'actius (acetat de Vitamina E i extracte d'Edelweiss) que ajuden a protegir la pell de l'estrès oxidatiu, causa principal del fotoenvelliment de la pell.

- Protecció cel·lular: protegir la integritat de l'ADN cel·lular és essencial per a la seva correcta renovació. Gràcies al seu efecte protector**, l'extracte d'Edelweiss, associat als filtres solars, ajuden a protegir les cèl·lules dels atacs dels raigs UV.

- Acció adreçada a millorar la funció de barrera de la pell: l'extracte d'Edelweiss** i l'oli de Camèlia ajuden a reforçar la funció barrera per permetre a la pell conservar el nivell òptim d'hidratació i garantir una millor resistència davant les agressions externes.

- Fórmula hidratant i nutritiva: els raigs solars poden danyar la pel·lícula hidrolipídica de la pell provocant així deshidratació i sequedat.

El llard de Karité, l'oli de Camélia i l'extracte de Mango ajuden la pell a recuperar-ne l'elasticitat i la hidratació.

Crema fina, sedosa i no greixosa que es fon a la pell i la deixa suau. Sense efecte blanquejador. Resistent a l'aigua. No comedogen.

Perfumada de forma natural pels olis essencials de Salvia i Mejorana.

*ajuda a protegir la pell dels efectes del fotoenvelliment ( arrugues, taques, deshidratació, relaxació cutània)

**tests in vitro

EAN13
3473311682123
Quantitat
40 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Anti Oxidant
Calmant
Hidratació
Nutrició
Protecció
Reparació
Suavitat
Protecció solar
SPF 50+
Principis Actius
Vitamina E

Aplicar generosament Super Soin Solaire Visage SPF 50+ abans de cada exposició solar. Repetir l'aplicació imperativament cada dues hores.

Evitar lexposició excessiva al sol i durant les hores de màxima intensitat. Evitar l'exposició directa al sol dels nadons i els nens de poca edat.

En cas dexposició excessiva, utilitzar preferiblement un factor de protecció més alt.

Combina filtres UVA-UVB específics: absorbeix els raigs UVA-UVB; Acetat de Vitamina E: antiradicals lliures; Extracte d'Edelweiss: protegeix l'ADN cel·lular contrar l'estrès oxidatiu, reforça la funció barrera de la pell; Oli de Camèlia: de propietat , emol·lients, hidratants i nutritives; Manteca de Karité : repara, nodreix, suavitza, calma, protegeix; Extracte de Mango : posseeix propietats hidratants i emol·lients;Glicerina d'origen vegetal : hidrata; Salvia (oli essencial) : estimula; Millora (oli essencial ) : suavitza