Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET NECK & DÉCOLLETÉ INTENSIVE TREATMENT 1939 EDICIÓ LIMITADA
SET NECK & DÉCOLLETÉ INTENSIVE TREATMENT 1939 EDICIÓ LIMITADA

SET NECK & DÉCOLLETÉ INTENSIVE TREATMENT 1939 EDICIÓ LIMITADA

50 ML 100 ml / 228.60€
-23% T'ESTALVIES -33,70 €
148,00 € 114,30 €
114,30 € -23%
114,30 €
100 ml / 228.60€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,71€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Set Julia Bonet Neck & Décolleté Intensive Treatment 1939 Edició Limitada.

Julia Bonet Neck and Decolleté sèrum 50ml i 1.7 fl. oz

Julia Bonet Neck and Decolleté cream 50ml i 1.7 fl. oz.

La pell de coll i escot és molt més fràgil i amb menys col·lagen que la del rostre. Per això, coll i escot són zones delicades que poden perdre ràpidament la seva joventut i propenses a l'aparició d'arrugues horitzontals, taques ia la pèrdua d'elasticitat i suavitat.

El tractament intensiu de coll i escot de Julia Bonet és una solució única i específica que proporciona un efecte rejovenidor visible i una pell més ferma, llisa i atractiva en un ritual cosmètic en dues passes.

Julia Bonet Neck and Decolleté sèrum:

Sèrum intensiu de coll i escot per a un aspecte més ters i ferm. Amb una innovadora fórmula que ajuda a millorar les funcions regeneradores i protectores, la textura fluida i fresca, de fàcil absorció, combat les arrugues, la pèrdua de fermesa i el doble mentó, mantenint tonificat el coll i l'escot.

Conté un complex sinèrgic de dos actius a base d'extractes vegetals i un tripèptid patentat que ajuden a estimular el procés reparador natural de la pell, actuant com a potenciadors de la fermesa i l'elasticitat.

Julia Bonet Neck and Decolleté crema:

Crema perfeccionadora remodelant per a coll i escot que combina propietats reafirmants, antioxidants i antiarrugues. La seva exclusiva fórmula enriquida amb oli de rosa de mosqueta proporciona una textura suau i delicada com la seda i aconsegueix una pell vellutada i perfectament hidratada.

EAN13
8425402315934
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Anti Oxidant
Elasticitat
Fermesa
Hidratació
Suavitat
Taques
Textura
Crema
Format
Pot

Julia Bonet Neck and Decolleté sèrum :

Aplicar al matí ia la nit sobre la pell neta de coll i escot fent suaus moviments d'allisat en sentit ascendent i fins a la línia mandibular.

Julia Bonet Neck and Decolleté crema:

Aplicar al matí ia la nit sobre la pell de coll i escot a continuació de l'aplicació de Julia Bonet Neck and Decolleté sèrum, fent suaus moviments d'allisat en sentit ascendent.

Julia Bonet Neck and Decolleté sérum:

AQUA, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCINE SOJA SEED EXTRACT, SODIUM LEVULINATE, XANTHAN GUM, PROPYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, LEONTOPODIUM ALPINUM CALLUS CULTURE EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-1, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, SODIUM PHYTATE, PARFUM, SPILANTHES ACMELLA FLOWER EXTRACT, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, LIMONENE, PRUNUS ARMENIACA FRUIT EXTRACT, CITRONELLOL, GLYCERYL CAPRYLATE, TETRADECYL AMINOBUTYROYLVALYLAMINOBUTYRIC UREA TRIFLUOROACETATE, EUGENOL, SODIUM ANISATE, GERANIOL, SODIUM BENZOATE, LINALOOL, MAGNESIUM CHLORIDE

Julia Bonet Neck and Decolleté crema:

INGREDIENTS: CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, OCTOCRYLENE, GLYCERIN, LAURYL PEG/PPG-18/18 METHICONE, AQUA, POLYSILICONE-11, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, LEONTOPODIUM ALPINUM CALLUS CULTURE EXTRACT, ROSA CANINA FRUIT OIL, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, SPILANTHES ACMELLA FLOWER EXTRACT, PRUNUS ARMENIACA FRUIT EXTRACT, BETA-SITOSTEROL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LIMONENE, SILICA, TOCOPHERYL ACETATE, PARFUM, CITRONELLOL, RETINYL PALMITATE, GLYCINE SOJA OIL, EUGENOL, XANTHAN GUM, SQUALENE, GERANIOL, TOCOPHEROL, LINALOOL, CITRIC ACID, BENZYL BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE