Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SOIN SOLAIRE SPF 30 60ML
SOIN SOLAIRE SPF 30 60ML
SOIN SOLAIRE SPF 30 60ML
60 ML 100 ml / 297.00€
-19% T'ESTALVIES -41,80 €
220,00 € 178,20 €
178,20 € -19%
178,20 €
100 ml / 297.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,67€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Crema Solar Facial Anti-UVA/UVB SPF 30

Tractament solar* protector de joventut per a les primeres exposicions i per a les pells clares o sensibles al sol que requereixen una protecció alta.

Super Sun Care Rostre SPF 30 alta protecció és un tractament protector de joventut que ajuda a preservar el capital solar de la pell ia protegir-la contra els efectes del fotoenvelliment gràcies a una combinació de filtres solars UVA i UVB i ingredients de cura ultra eficaços.

- Acció antiradicals** gràcies a una combinació d'actius (acetat de Vitamina E i extracte d'Edelweiss) que ajuden a protegir la pell de l'estrès oxidatiu, causa principal del fotoenvelliment.

- Protecció cel·lular: protegir la integritat de les cèl·lules és essencial per a la seva correcta renovació.

Gràcies a l'efecte protector**, l'extracte d'Edelweiss, combinat amb els filtres solars, ajuda a preservar les cèl·lules de les agressions dels raigs UV.

- Una acció específica sobre la funció barrera de la pell: l'extracte d'Edelweiss** i l'oli de Camèlia contribueixen a reforçar la funció barrera per permetre a la pell mantenir el nivell òptim d'hidratació i garantir una resistència millor a les agressions externes.

- Una fórmula hidratant i nutritiva: els raigs solars poden danyar la pel·lícula hidrolipídica de la pell, provocant deshidratació i sequedat.

La mantega de karité, l'oli de camèlia i l'extracte de mànec ajuden la pell a recuperar-ne la flexibilitat i la hidratació.

Una crema fina, sedosa i no greixosa que es fon amb la pell. No blanqueja la pell. Resistent a laigua. Naturalment perfumada amb olis essencials de Salvia i Millorana.

No comedogènica.

* Ajuda a protegir la pell dels efectes del fotoenvelliment (arrugues, taques, deshidratació, flacciditat cutània).

** Proves in vitro

Super Sun Care Face SPF 30 ajuda a protegir la pell del sol.

La pell queda immediatament hidratada i nodrida, protegida de la sequedat.

La pell és més bonica, el bronzejat és radiant i durador. Les línies de deshidratació s'allisen i l'aparició de taques solars es minimitza.

EAN13
3473311682161
Quantitat
60 ML
Tipus de Pell
Sensible
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Calmant
Nutrició
Protecció
Reparació
Suavitat
Protecció solar
SPF 30
Textura
Fluida
Principis Actius
Mantega de Karité
Vitamina E
Format
Tub

Aplicar generosament Super Sun Care Face SPF 30 abans de cada exposició al sol. Torneu a aplicar cada dues hores.

Eviteu la sobreexposició al sol i les hores de sol màximes. No exposeu als nadons ni als nens petits a la llum solar directa.

Complex filtrant específic UVA-UVB: absorbeix els raigs UVA-UVB; Acetat de vitamina E: antiradicals lliures; Extracte d'Edelweiss: protegeix l'ADN cel·lular davant de l'estrès oxidatiu, reforça la funció barrera de la pell; Oli de camèlia: té propietats reestructurants, emol·lients, hidratants i nutritives; Mantega de karité: repara, nodreix, suavitza, calma, protegeix; Extracte de mànec: té propietats hidratants i emol·lients; Glicerina dorigen vegetal: hidrata; Sàlvia (oli essencial): estimula; Millorana (oli essencial): calma.

1 Comment
No customer reviews for the moment.