Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
DIAMOND INSTANT GLOW 12AMPOLLAS
DIAMOND INSTANT GLOW 12AMPOLLAS
DIAMOND INSTANT GLOW 12AMPOLLAS
DIAMOND INSTANT GLOW 12AMPOLLAS

DIAMOND INSTANT GLOW 12AMPOLLAS

12 ct 100 ct / 488.33€
58,60 €
58,60 €
58,60 €
100 ct / 488.33€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,88€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Tractament en 3 fases (exfolia, il·lumina i tensa) que transforma la teva pell en temps rècord deixant-la increïblement suau, ferma i lluminosa. Aporta uns resultats professionals a casa: els signes de cansament i les línies d'expressió es redueixen, i gràcies al seu efecte reafirmant, les arrugues es difuminen i la pell recupera tota la bellesa. Així, es converteix en la base perfecta per a un maquillatge impecable durant hores. El vostre aliat de bellesa ideal abans d'una cita important!

EAN13
8436534719835
Quantitat
12 ct
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Fermesa
Imperfeccions
Lifting
Lluminositat
Uniformitat
Textura
Líquida
Format
Mono Dosis

Aplicar una o dues vegades a la setmana com a tractament “flash”. 1a ampolla: Deixar actuar 8 minuts i retirar amb abundant aigua i, a continuació, aplicar la 2a i 3a ampolla. Tractament minifacial a casa fàcil de fer servir. Fixa i matisa el maquillatge. Triple acció: exfolia, il·lumina i tensa. Efecte lífting de fins a 8 hores de durada.

L'àcid glicòlic i el complex alfa-hidroxiàcid (AHAs) renoven la pell i minimitzen les imperfeccions, deixant-la molt més uniforme i suau, llesta per absorbir millor la resta del tractament.

L'extracte de Ceratonia siliqua (garrofa) juntament amb altres ingredients, com el Sensorphine, la niacinamida i l'àloe vera aporten una intensa hidratació. Aquesta emulsió sedosa refrescant recupera l'elasticitat i el confort de la pell després de l'exfoliació, unifica el to i torna la lluminositat.

Phyto-lift Complex i col·lagen d'alt pes molecular, per proporcionar un efecte microlifting tensor que millora notablement la textura cutània, difumina les línies d'expressió i preserva la hidratació.

Proteïnes de soja i edelweiss per a una acció regeneradora i antioxidant integral.