Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
HAIR AND BODY WASH 250 ML
250 ML 100 ml / 6.66€
16,64 €
16,64 € -0%
16,64 €
100 ml / 6.66€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Producte de descompte amb darreres unitats.
Articles amb descompte per disposar de darreres unitats.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,25€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Gel per als cabells i el cos enriquit amb bergamota, famosa per les qualitats tonificants i reforçadores dels productes de bellesa. A més, aquesta fórmula és rica en olis essencials com el cedre, xiprer, elemi, gàlban, menta, pi, llimona, taronja, petitgrain i mandarina.

És un plaer fer servir el producte. Un cop aplicat, queda una sensació deliciosament neta i hidratada, amb una sensació de confort i benestar. La fórmula ha estat impulsada per ingredients hidratants que suavitzen la pell, però també reforcen els cabells per combatre els danys diaris. És fàcil de fer servir i està dissenyat tant per a dones com per a homes. A més, ve amb tots els bells beneficis de la bergamota.

Un rentat sense sulfats, parabens ni silicona. A més, per respectar la integritat general dels cabells, els ingredients escumants utilitzats en aquest xampú són tots d'origen vegetal, cosa que el fa més verd i més amable per al medi ambient. Per tant, aquest gel per als cabells i el cos no fa escuma en excés.

Hair and Body Wash de 250 ml, és un gel de neteja per a cos i cabell.

Els productes de David Mallett són populars especialment a París, i el mateix David Mallett és un estilista respectat i ha fet màgia a una llarga llista de models i actrius!

EAN13
3770002241486
Quantitat
250 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Gènere
Unisex
Tipus de cabell
Tot tipus de Cabell

Aplicar xampú sobre els cabells mullats. Fer un massatge als cabells, aclarir i repetir si cal. En cas de contacte amb els ulls, esbandida bé amb aigua.

Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Lauryl Glucoside, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Chloride, Citrus Aurantium, Bergamia (Bergamot) Fruit Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Polyquaternium-7, Parfum (Fragrance) Sodium Benzoate, Citric Acid, Citral, Limonene, Linalool.