Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
OBLEPIKHA OIL COMPLEX FOR HAIR ENDS 50ML

OBLEPIKHA OIL COMPLEX FOR HAIR ENDS 50ML

50 ML 100 ml / 18.40€
-20% T'ESTALVIES -2,30 €
11,50 € 9,20 €
9,20 € -20%
9,20 €
100 ml / 18.40€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,14€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Las vitaminas nutren el cabello mientras que el aceite de oblepikha de Altái y el aceite de argán de Marruecos ayudan a la producción de queratina, dejando el cabello fuerte y brillante.

Los aceites de schisandra de Nanái, de semillas de lino blanco siberiano y de piñones ayudan a retener la humedad en la estructura del cabello. El uso regular de este aceite resuelve el problema de las puntas abiertas y le proporciona al cabello un aspecto saludable.

Suaviza instantáneamente y repara las puntas abiertas. Restaura visiblemente la estructura del cabello, manteniéndolo elástico y reparado. Protege de la exposición al calor durante el secado. 

EAN13
4744183010185
Quantitat
50 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Reparació
Suavitat
Tractament Capil.lar
Brillantor
Protecció
Certificat
Ecològic

Friccionar unas gotas de aceite en la palma de la mano y aplicar en el cabello húmedo después del lavado, prestando mayor atención a las puntas. No enjuagar. Proceder al secado.

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol, Phenyl Trimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Argania Spinosa Seed Oil*, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Bis-Cetearyl Amodimethicone, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Linum Usitatissimum Seed Oil*, Tocopherol, Myrtus Communis Oil, Retinyl Palmitate,  Pinus  Sibirica Seed OilWH,  Phospholipids, Glycine Soja Oil, Glycolipids, Glycine Soja Sterols, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 EstersPS, Helianthus Annuus Seed Oil, Parfum. (*) Obtenido mediante agricultura orgánica. (WH) Extractos orgánicos de plantas siberianas de recolección silvestre. (PS) Derivado de aceite de pino siberiano.