El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
3D HYDRA-SHOCK 75 ML
75 ML 100 ml / 44.64€
-28% T'ESTALVIES -13,02 €
46,50 € 33,48 €
33,48 € {* -28%*}
33,48 €
100 ml / 44.64€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,50€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Aquesta màscara hidrata, allisa les arrugues i revitalitza la pell. A curt termini, ofereix resplendor exprés en només 15 minuts. Com a cura intensiva, proporciona beneficis antienvelliment globals. La Camomila calma la pell, mentre que l'Argirelina allisa, omple i revitalitza la pell. El Duo d'Àcid Hialurònic de l'exclusiu Complex Rexaline està enriquit amb dos potents actius vegetals hidratants: l'Alga Roja i la Rosa del Desert, per prevenir l'envelliment prematur de la pell i combatre activament els signes de l'edat.

Hydra-Shock, un complement indispensable del ritual Rexaline, és ideal per a les pells deshidratades o asfixiades. Aquesta màscara fundent ofereix un autèntic bany hidratant per a la pell i compensa les mancances d'aigua de l'epidermis. Un cop hidratada, la pell recobra el seu volum i es mostra llisa i radiant.

EAN13
3593787001195
Quantitat
75 ML
Tipus de Pell
Seca
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Lluminositat
Oxigenació
Revitalitzant
Suavitat
Textura
Crema

Per aconseguir una dosi de lluminositat immediatament, aplicar de 10 a 15 minuts.

Per aconseguir una acció intensiva, deixar posada tota la nit.

Per fer una cura reparadora, utilitzar durant 7 dies seguits.

Advertiments d'ús: només per a ús extern. Eviteu el contacte amb els ulls. En cas de contacte amb els ulls, renti'ls amb aigua. Llegiu atentament el prospecte. El producte s'ha d'utilitzar respectant estrictament les instruccions i el mode d'ús que s'expliquen aquí. En cas contrari, Id beauty no se'n farà responsable.

Aqua (Water), Glycerin, Sorbitol, Pentylene Glycol, Isononyl Isononanoate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Isodecyl Isononanoate, Hydrogenated Lecithin, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Sodium PCA, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Cyclodextrin, Divinyldimethicone/Dimethicone Crosspolymer, Parfum (Fragrance), Sodium Lactate, Adenium Obesum Leaf Cell Extract, Tocopheryl Acetate, Propanediol, Disodium EDTA, O-Cymen-5-Ol, Adenosine, Polydiethyleneglycol Adipate/Ipdi Copolymer, Butylene Glycol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Phenethyl Alcohol, Hyaluronic Acid, Sodium Carrageenan, Ulmus Davidiana Root Extract, Ethylhexylglycerin, Salvia Sclarea (Clary) Extract, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Sea Salt, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Lecithin, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, CI 16035 (Red 40).

2 Comments
No customer reviews for the moment.