Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
DRAMATICALLY DIFFERENT HYDRATING JELLY 115ML
DRAMATICALLY DIFFERENT HYDRATING JELLY 115ML

DRAMATICALLY DIFFERENT HYDRATING JELLY 115ML

115 ML 100 ml / 23.30€
26,80 €
26,80 €
26,80 €
100 ml / 23.30€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,40€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Clinique iD Dramatically Different™ Hidratant Aqua-Gel

Dramatically Different Aqua-Gel Hidratant Base Anti-Polució

Què és

És el Pas 3 del Sistema de 3 Passos. Aquagel lleuger que proporciona 24 hores d'hidratació i protecció contra la contaminació.

Què fa

Hidrata la pell durant 24 hores amb una Tecnologia Clean-Shield™ que manté dins el que és bo, com la hidratació, i filtra el que és dolent, com la contaminació. Enforteix la barrera d'hidratació de la pell i en millora la resistència. La seva textura única en aquagel proporciona una sensació de frescor i una absorció ràpida. Aquesta lleugera fórmula sense olis no deixa cap residu. Per a una pell suau, llisa i sana amb un aspecte lluminós. Resultats ProvatsAconsegueix que la pell sigui un 87% menys vulnerable a la contaminació.* *Testat in vitro en models de pell. Ingredients Clau La Tecnologia Clean Shield™ repara la hidratació de la pell gràcies a la combinació de Llavor de Gira-sol i Extracte de Cogombre que ajuden a reconstruir la barrera d'hidratació. L'àcid hialurònic actua com un imant natural d'hidratació.

Bé Saber

El secret és al Sistema. El nostre revolucionari Sistema de 3 Passos va ser creat per un famós dermatòleg. És simple, personalitzat i només es triga tres minuts, dues vegades al dia: neteja amb el Sabó Facial, exfolia amb la Loció Clarificant, hidrata amb Dramatically Different Moisturizing a Loció, Gel o Aqua-Gel. Hi ha una rutina de cura de la pell de Clinique perfecta per a tu. Troba'l ara amb el nostre Diagnòstic de la Cura de la Pell.

Aquagel lleuger que proporciona 24 hores d'hidratació i protecció contra la contaminació.

Aplicar per tota la cara i coll dues vegades al dia, o on calgui. Per aconseguir els millors resultats, utilitzar després del Sabó Facial i la Loció Clarificant.

24 hores d'hidratació reparadora + protecció contra la contaminació.

EAN13
20714949549
Quantitat
115 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Necessitat a cobrir
Anti Pol.lució
Hidratació
Lluminositat
Protecció
Reparació
Suavitat
Textura
Gel
Principis Actius
Àcid Hialurònic
Format
Flascó

Aplicar per tota la cara i coll dues vegades al dia, o on calgui. Per aconseguir els millors resultats, utilitzar després del Sabó Facial i la Loció Clarificant.

Water\Aqua\Eau, Bis-Peg-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Butylene Glycol, Glycerin, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Hypnea Musciformis (Algae) Extract, Gelidiella Acerosa Extract, Hordeum Vulgare (Barley) Extract\Extrait D'Orge, Padina Pavonica Thallus Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seedcake, Sucrose, Caffeine, Sodium Hyaluronate, Hydroxyethyl Urea, Hydrolyzed Rice Extract, Sorbitol, Sodium Polyaspartate, Ppg-6-Decyltetradeceth-30, Ethylhexylglycerin, Propylene Glycol Dicaprate, Caprylyl Glycol, Trehalose, Polysorbate 80, Carbomer, Sodium Hydroxide, Hexylene Glycol, Citric Acid, Sodium Citrate, Disodium Edta, Phenoxyethanol <ILN44912>