Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
RESILIENCE LIFT MULTI-EFFECT PNM CREME 50ML
RESILIENCE LIFT MULTI-EFFECT PNM CREME 50ML
RESILIENCE LIFT MULTI-EFFECT PNM CREME 50ML

RESILIENCE LIFT MULTI-EFFECT PNM CREME 50ML

50 ML 100 ml / 197.98€
98,99 €
98,99 €
98,99 €
100 ml / 197.98€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,48€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Resilience Multi Effect Pell Normal/Mixta Tri-Peptide Face and Neck Creme SPF 15. Sembla tan jove com et sents. Amb aquesta crema intensament nutritiva la pell es veu més llisa, flexible, lluminosa i redensificada.

Proves in vitro demostren que aquesta nova crema, amb la nostra tecnologia Advanced Tri-Peptide Complex, ajuda a incrementar la producció de col·lagen en un 124% en tan sols 3 dies. La pell es veu més llisa i flexible. Experimenta els múltiples beneficis que la teva pell necessita. A més, per primera vegada, la seva tecnologia IR-Defense protegeix la pell dels raigs infrarojos.

NUTRICIÓ I LLUMINOSITAT. Pell nodrida durant tot el dia. Redensificada i lluminosa. El 99% de les dones van dir que la pell se sentia a l'instant hidratada, suau i llisa.

REDUCCIÓ DE LÍNIES. Millora significativament l'aparença de línies i arrugues. La pell es veu més suau. Un 91% de les dones van dir que la pell es veia més jove, i la textura millorada, en només 4 setmanes. * Proves realitzades en 104 dones que usen la crema per a pell normal / Mixta.

**La crema de pell Normal / Mixta és sedosa i refrescant. La crema per a la pell seca és profundament rica. Combina-la amb la teva crema de Nit Resilience Multi Effect per obtenir un programa complet de tractament antienvelliment les 24 hores del dia.

** Proves realitzades en 104 dones que van fer servir la crema Resilience Multi Effect de dia per a pell Normal / Mixta als matins i crema de nit Resilience Multi Effect Night a les nits.

EAN13
887167368637
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Mixta
Normal
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Lluminositat
Nutrició
Protecció solar
SPF 15
Textura
Crema
Format
Pot

Aplica-la als matins després del teu sèrum reparador. A la nit, la nostra recomanació és utilitzar la crema de nit Resilience Multi Effect després del teu sèrum reparador.