Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SISLEYA INTÉGRAL ANTI-ÂGE CRÈME CONCENTRÉ FERMETÉ CORPS 150ML
SISLEYA INTÉGRAL ANTI-ÂGE CRÈME CONCENTRÉ FERMETÉ CORPS 150ML
SISLEYA INTÉGRAL ANTI-ÂGE CRÈME CONCENTRÉ FERMETÉ CORPS 150ML
SISLEYA INTÉGRAL ANTI-ÂGE CRÈME CONCENTRÉ FERMETÉ CORPS 150ML

SISLEYA INTÉGRAL ANTI-ÂGE CRÈME CONCENTRÉ FERMETÉ CORPS 150ML

150 ML 100 ml / 131.67€
-39% T'ESTALVIES -127,50 €
325,00 € 197,50 €
197,50 € -39%
197,50 €
100 ml / 131.67€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,96€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge Crème Concentrée Fermeté Corps.

Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge Crème Concentrée Fermeté Corps proporciona una solució completa contra els problemes de flacciditat de la pell i la pèrdua de fermesa i de to que afecten el cos.

Aquest tractament escultor combina el poder dʻun sèrum antiedat amb el confort dʻuna textura en crema, per a una pell visiblement més ferma i suau.

1. Una pell més jove

L'acció dels extractes d'Acacia persa, de Lindera i les proteïnes de Llevat i Soja està dirigida al cicle vital de la cèl·lula (energia bioritme i longevitat) per a una acció antiedat òptima.

2. Una pell més ferma

Amb ledat, els components essencials de la dermis perden la seva estructura: quan són joves, són resistents i elàstics, però amb el temps la seva producció disminueix i la pell perd fermesa.

Tres ingredients actius de plantes: els extractes de fibra de Soja, Anet i Padina Pavònica han estat elegits per la Investigació Sisley pel seu reforç de l'estructura dèrmica i la seva acció visible contra la pèrdua de fermesa.

3. Una pell revitalitzada i nodrida

Un complex d'ingredients actius saciants es combina amb l'extracte d'Espirulina, una microalga rica en elements nutritius essencials per a les cèl·lules.

4. Una pell tractada a l'instant

Des de la primera aplicació, aquest tractament crea una capa natural i elàstica sobre la superfície de la pell, proporcionant un efecte lífting immediat sense deixar una capa greixosa.

Textura ferma i envoltant, perfumada i acolorida pels ingredients actius.

EAN13
3473311508102
Quantitat
150 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Anti Oxidant
Energitzant
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Suavitat
Textura
Fluida

Aplicar al matí ia la nit, insistint a les zones més afectades: abdomen, braços i cuixes, i glutis.

Extracte de Lindera: ritme cel·lular; Extracte d'Acacia persa: energia cel·lular; Complex de proteïna de Llevat i Soja: longevitat cel·lular; Extracte de fibra de Soja: estimula la síntesi de col·lagen; Extracte d'Anet: estimula la síntesi d'Elastina; Extracte de Padina Pavònica: afavoreix la síntesi dels glicosaglicomicans, hidrata i repulpa; Extracte de fulla de Salze blanc: antioxidant, anticolagenasa i antielastasa; Acetat de Vitamina E: antiradicals lliures; Cedrol: ingredient actiu afinant; Extracte d'Espirulina: propietats revitalitzants; Sucre d'origen vegetal, solució Biosacàrid: complex saciant per capturar i retenir aigua contínuament; Extracte de llavor de Civada: efecte tonificant, "elevació" instantània; Extracte de Rhatany: contribueix a aquest efecte tensor del producte.

WATER/EAU (AQUA), BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, ISOPROPYL PALMITATE, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, GLYCERIN, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ARACHIDYL ALCOHOL, CAPRYLYL METHICONE, PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, PENTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE

The lists of ingredients contained in the composition of Sisley and Hair Rituel by Sisley products are regularly updated. Please refer to the ingredients list on the packaging before using the product.