Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
LASH QUEEN FELINE BLACKS WATERPROOF

LASH QUEEN FELINE BLACKS WATERPROOF

7 ML 100 ml / 395.71€
27,70 €
27,70 € -0%
27,70 €
100 ml / 395.71€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,42€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Amb un volum intens i una llargada atrevida, aquesta màscara ofereix la intensitat d'una mirada felina, profunda i irresistiblement fascinant. La seva fórmula waterproof resisteix l'aigua i el greix durant 24 hores.

Gràcies al seu disseny únic i precursor, LASH QUEEN FELINE BLACKS WATERPROOF triomfa a tot el món. Sobre un cos metàl·lic il·luminat amb reflexos daurats, es dibuixa una autèntica pell de lleopard. Les motes marrons es reprodueixen mitjançant tampografia, un procediment que fa que cada màscara resulti única al món. El seu raspall voluminós i generós amb solcs desenredants domina les pestanyes des de la primera passada.

Ceres ultraengrosants que envolten voluptuosament les pestanyes estirant-les. Allarga, intensifica el volum i augmenta la profunditat de les pestanyes per a una mirada sofisticada.

Allargament audaç, pestanyes multiplicades, inspirada en la profunditat inigualable de la mirada felina, Helena Rubinstein crea LASH QUEEN FELINE BLACKS WATERPROOF. La combinació inèdita d'una fórmula envoltant waterproof amb un raspall voluminós de solcs desenredants proporciona una nova dimensió per a les pestanyes a les dones més exigents.

EAN13
3605520847226
Quantitat
7 ML
Tipus de Marca
Luxe
Durada
Waterproof
Tonalitat
Intensa

El seu raspall voluminós i generós amb solcs desenredants domina les pestanyes des de la primera passada. Aplicar la fórmula partint de l'arrel de les pestanyes i dirigir el raspall naturalment cap a l'extrem.