Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
CRÈMA ROSE LUMIÈRE MULTI-INTENSIVE 50ML
CRÈMA ROSE LUMIÈRE MULTI-INTENSIVE 50ML
CRÈMA ROSE LUMIÈRE MULTI-INTENSIVE 50ML

CRÈMA ROSE LUMIÈRE MULTI-INTENSIVE 50ML

50 ML 100 ml / 163.98€
-37% T'ESTALVIES -48,01 €
130,00 € 81,99 €
81,99 € -37%
81,99 €
100 ml / 163.98€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,23€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Crema Rose Lumière Multi-Intensive de Clarins. Tractament antiedat i antiarrugues redensificant per a tot tipus de pell.

El tractament de dia, 3 a 1, que combina una acció antiarrugues redensificant amb l'eliminació de cèl·lules mortes de la pell per a una lluminositat natural sorprenent.

El nou tractament antiedat de Clarins per a les dones que volen una pell més redensificada llisa i més lluminosa cada dia.

Beneficis:

Redensifica tots els nivells.

Embelleix la pell immediatament gràcies a la combinació de nacres il·luminadors i una textura rosa que deixa sobre el rostre una delicada tonalitat rosada.

Exfolia amb suavitat per a una pell llisa i suau, de textura afinada.

Resultats:

Després d'un mes: El 81% de les dones tenen la pell més llisa, el 70% la sent més densa i un 87% més lluminosa.

*Test satisfacció – 105 dones – 28 dies.

EAN13
3380810303018
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Allisant
Anti Arrugues
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Suavitat
Textura
Crema
Principis Actius
Àcid Hialurònic
Format
Pot

1. Escalfar

Prendre una nou de la crema. Escalfar la barreja entre les mans per assolir la temperatura de fusió amb la pell i afavorir-ne l'eficàcia immediata.

3 segons

2. Aplicar

Posar les mans sobre el rostre i el coll per crear una sensació de benestar immediata i repartir-ne el tractament uniformement.

8 segons

3. Pressionar

Drenar per estimular la circulació, tornar la lluminositat a la pell i mantenir una cara ferma. 3 vegades a les galtes, 3 vegades al front, i 5 vegades al coll i l'escot.

16 segons

INGREDIENTES*: AQUA/WATER/EAU. GLYCERIN. CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL. DIMETHICONE. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. CI 77891/TITANIUM DIOXIDE. PHENYL TRIMETHICONE. PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE. AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER. SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE. PENTAERYTHRITYL DISTEARATE. PENTYLENE GLYCOL. POLYGLYCERYL-10 MYRISTATE. POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6. ASCORBYL GLUCOSIDE. SUCROSE PALMITATE. PARFUM/FRAGRANCE. SODIUM BENZOATE. SODIUM CITRATE. TOCOPHERYL ACETATE. DISODIUM EDTA. HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER EXTRACT. GLYCERYL LINOLEATE. BUTYLENE GLYCOL. SODIUM HYALURONATE. DIMETHICONOL. HARUNGANA MADAGASCARIENSIS EXTRACT. TIN OXIDE. MARRUBIUM VULGARE EXTRACT. CITRIC ACID. T-BUTYL ALCOHOL. POTASSIUM SORBATE. PROPANEDIOL. OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT EXTRACT. CI 14700/RED 4. PECTIN. PHENOXYETHANOL. GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE. FURCELLARIA LUMBRICALIS EXTRACT. CI 17200/RED 33. LAPSANA COMMUNIS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT. MARIS SAL/SEA SALT/SEL MARIN. ACETYL TETRAPEPTIDE-2. DEXTRAN [V3473A]

* Tingues en compte que les nostres fórmules poden canviar o variar. Per conèixer la llista d'ingredients actualitzada, consulteu el pack o envàs del producte.

1 Comment
No customer reviews for the moment.