El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SKIN CAVIAR POWDER FOUNDATION SPF/PA++ (UVA)

SKIN CAVIAR POWDER FOUNDATION SPF/PA++ (UVA)

NC-20 Peche
168,99 €
168,99 €
168,99 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,53€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La ciència del caviar i l'art del color s'uneixen: la base de maquillatge en pols Skin Caviar Powder Foundation combina l'extracte de caviar, conegut per les seves propietats tensores i reafirmants, amb una barreja avançada de pigments per oferir un producte de luxe textura sublim. El factor SPF 15 contribueix a protegir la pell dels raigs ultraviolats, alhora que el Complex Cel·lular Exclusiu de La Prairie aporta nutrients a la pell.

S'estén a la perfecció per embolicar la pell en un vel sedós amb un to que realça el rostre, de manera que comença com una base cremosa i s'assenta amb un acabat vellutat. Ofereix una cobertura flexible i fàcil de barrejar per a un acabat fresc i mat alhora que lluminós, que es manté durant tot el dia. Se subministra en un elegant estoig blau cobalt amb dos miralls —un de normal i un altre amb augment— i és el company ideal per a un rostre perfecte i insuperable.

Beneficis:

- La pell cobra un aspecte refinat, les línies fines dexpressió i les arrugues se suavitzen, i es minimitzen els porus.

- Protegeix la pell dels raigs ultraviolats.

- Protegeix el nivell dhidratació de la pell i la deixa amb una gran sensació de benestar.

- Proporciona un acabat natural, lluminós i mat per a un aspecte jove.

Skin Caviar Powder Foundation no és un simple maquillatge. És la primera base de maquillatge en pols amb Extracte de Caviar per a un rostre perfecte.

EAN13
7611773099097
Quantitat
10 G
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Fermesa
Lluminositat
Nutrició
Protecció
Protecció solar
SPF 15
Textura
Pols
Acabat
Envellutat
Lluminós
Mat
Natural

Amb la borla vellutada o amb la brotxa per a maquillatge en pols de La Prairie, apliqui el producte pressionant amb lleugers tocs.