Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
FITNESS DRY OIL 100ML
FITNESS DRY OIL 100ML
FITNESS DRY OIL 100ML
100 ML 100 ml / 45.60€
45,60 €
45,60 €
45,60 €
100 ml / 45.60€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,68€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Una onada de frescor hidratant per al cos.

Si vols hidratar la pell del cos alhora que gaudeixes d'increïbles propietats aroma terapèutiques, prova aquest oli a base de menta i eucaliptus. Amb oli de llavor de raïm, poderosament antioxidant i nutritiu, el seu fabulós efecte refrescant ajuda a mitigar la sensació de tensió muscular ia alleujar la pesadesa de les cames. Apte per a vegans i sense residu gras, revela una pell nodrida, purificada i sedosa.

Purifica i hidrata intensament el teu cos. Ajuda a reduir el cansament i la tensió muscular. Aquest oli sec, de poderós efecte purificant i descongestiu, és perfecte després de practicar exercici físic ja que contribueix a relaxar els músculs ia alleujar les cames cansades. Així mateix, la seva refrescant fórmula amb menta i eucaliptus aporta propietats aromaterapèutiques. El resultat és una pell més hidratada, purificada i confortable.

Beneficis:

• Proporciona hidratació intensa.

• Aporta una potent acció purificant i descongestiva.

• Ajuda a relaxar la tensió i el cansament muscular.

EAN13
8436568074580
Quantitat
100 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Oxidant
Nutrició
Purificant
Suavitat
Textura
Oli
Format
Dosificador

Aplica-ho, després del bany o la dutxa o quan sentis la teva pell seca o tirant. Fes-lo servir sobre tota la pell del teu cos com a tractament hidratant.

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cetearyl Ethylhexanoate, Ethylhexyl Stearate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Eucalyptol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Tocopheryl Acetate, Guaiazulene, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Beta-Carotene, Ascorbyl Palmitate, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Octadecyl Di-t-Butyl-4-hydroxyhydrocinnamate, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Limonene, Linalool, Coumarin. Formulations and ingredients may be occasionally modified. You can find up to date information about this product on its package and its leaflet.