Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
MOUSSE CREME ECLAT 125ML

MOUSSE CREME ECLAT 125ML

125 ML 100 ml / 55.68€
-39% T'ESTALVIES -44,90 €
114,50 € 69,60 €
69,60 € -39%
69,60 €
100 ml / 55.68€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,04€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La Mousse Crème Éclat de Sisley s'aplica sobre la cara seca o humida. Una o dues dosis dipositades al palmell de la mà són suficients per fer massatges al rostre fins a obtenir una crema untuosa. Un cop transformada, s'aclareix amb cura amb aigua. Aquest ritual de massatge també es pot fer amb un raspall suau Brosse Douce.

Mousse Cream Eclat combina l'eficiència i la cura de l'acció alhora que proporciona un veritable moment de plaer. La seva textura dʻescuma airejada i untuosa es converteix en una crema durant lʻaplicació. Una textura ultra sensorial que facilita els gestos de massatge per eliminar en un sol gest el maquillatge, les impureses, la contaminació, el sèu i les cèl·lules mortes. L'extracte de peònia aporta suavitat i confort a la pell encara després de l'esbandida.

L'extracte d'aranja, que allisa la textura de la pell, combinat amb l'extracte de Ginkgo Biloba ajuda a augmentar la lluminositat dia rere dia. La pell és més radiant, fresca i més bonica. Sisley transforma l'etapa de desmaquillatge en un gest de benestar ultrasensorial. Gràcies a la seva textura canviant que envolta la pell en una bombolla de suavitat per a un moment de relaxació i plaer inigualables.

Apte per a tota mena de pells, incloses les sensibles. Una escuma ultrasensorial que es converteix en una crema en contacte amb la pell per afavorir el massatge i eliminar en un sol gest el maquillatge, les impureses, la contaminació, el sèu i les cèl·lules mortes en un sol gest. La pell està perfectament neta i clarificada, la pell està radiant a l'instant, més fresca i més radiant.

EAN13
3473311525109
Quantitat
125 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Lluminositat
Suavitat
Textura
Escuma

La Mousse Crème Éclat s'aplica sobre el rostre sec o humit. Una o dues dosis dipositades al palmell de la mà són suficients per fer massatges al rostre fins a obtenir una crema untuosa. Un cop transformada, s'aclareix amb cura amb aigua. Aquest ritual de massatge també es pot fer amb un raspall suau Brosse Douce.

Extracte de Peònia: brinda suavitat i comoditat.

Complex dactius hidratants: Betaïna dorigen vegetal.

Provitamina B5 i Glicerina d'origen vegetal: limita l'assecatge de la pell.

Extracte de Pomelo: un exfoliant suau, purifica, tonifica i allisa la textura de la pell.

Extracte de Ginkgo Biloba: protegeix l'epidermis de l'estrès oxidatiu que opaca el rostre.