Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PIT CTRL NATURAL DEORDORAN 78G
PIT CTRL NATURAL DEORDORAN 78G

PIT CTRL NATURAL DEORDORAN 78G

78 G 100 g / 28.38€
-24% T'ESTALVIES -6,86 €
29,00 € 22,14 €
22,14 € -24%
22,14 €
100 g / 28.38€
Last items in stock
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,33€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Jack Black és una marca de cosmètica masculina que va néixer a la ciutat de Carrollton, Texas. La marca ha crescut fins a esdevenir una de les marques més premiades i venudes a Amèrica i pot presumir de cosmètica masculina natural i pràctica que garanteix una cura de la pell a un nivell superior.

Els seus productes estan lliures de parabens, perfums, alcohol i colorants; a més, gran part d'ells, estan fabricats amb ingredients vegetals naturals amb certificat orgànic.

Gairebé tots els productes de Jack Black Cosmetics són multifuncionals, serveixen per a més d'un propòsit i ofereixen beneficis increïbles.

Als seus cosmètics, Jack Black té un disseny únic i exclusiu i s'inspira per al disseny dels seus envasos en icones masculines tradicionals com les etiquetes de les caixes de cigars o ampolles de licors.

Al desodorant Cool CTRL Natural, Jack Black ens proposa una barreja tecnològicament avançada d'ingredients naturals que bloqueja l'olor durant 24 hores, mantenint la pell fresca i sota control. Amb ingredients naturals antibacterians i antifúngics.

Fórmula natural lliure d'alumini, parabens, silicona i ingredients derivats del petroli.

Comprovat dermatològicament, es pot fer servir en pell sensible

El desodorant Jack Black Cool CTRL sense alumini és un producte natural que conté bloquejadors d'olors alliberades per temps i clínicament provades i que poden controlar l'olor fins a 24 hores. Amb acció natural antibacteriana i antifúngica, frena les olors fortes aportant frescor, benestar i calma.

EAN13
682223941263
Quantitat
78 G
Tipus de Pell
Sensible
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Calmant
Protecció
Format
Stick
Certificat
Animal Friendly