El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Creme aux celulles natives et extraits végétaux | Perfumería Júlia
Creme aux celulles natives et extraits végétaux | Perfumería Júlia

CREME AUX CELULLES NATIVES ET EXTRAITS VÉGÉTAUX 50 ML

50 ML 100 ml / 232.00€
116,00 €
116,00 €
116,00 €
100 ml / 232.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,74€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Olivier Claire Creme Aux Celulles Natives Et Extraits Végétaux. Crema amb cèl·lules natives i extractes vegetals.

Native Cell Cream and Plant Extracts és una crema facial de dia i de nit dissenyada per Olivier Claire.

Un ritual de bellesa de les dones. La seva fórmula potent, reestructurant i regeneradora i els preciosos ingredients nutritius tenen una acció antienvelliment general, la pell apareix immediatament suau i bella.

Està combinat amb el Sèrum Global d'Alta Concentració, la Crema cel·lular nativa i els extractes de plantes protegeixen la pell de les agressions ambientals per a una regeneració i reestructuració òptimes. Les línies fines i les arrugues s'allisen.

La pell és grassoneta i més ferma. Revitalitzat i nodrit, irradia una nova resplendor.

La textura lleugera que és alhora sedosa i reconfortant a la crema cel·lular nativa i els extractes de plantes es fon a la

pell. La pell es refresca i nodreix immediatament.

La crema revela una aroma subtil i fresca de flors blanques.

OLIVIER CLAIRE NATIVE CELL CREAM AND PLANT EXTRACTS: LA SEVA COMPOSICIÓ

Olivier Claire Native Cell Cream and Plant Extracts es compon de cèl·lules natives i extractes de plantes que actuen sinèrgicament:

Cèl·lules Natives de Crist Marine - Regenerades: Augmenten la capacitat de divisió i vitalitat de les cèl·lules mare epidèrmiques, la qual cosa porta a una regeneració constant de l'epidermis i fomenten una estimulació de la microcirculació sanguínia i l'activació de fibroblasts que augmentaran la producció de col·lagen i elastina.*

Wakame Fresh Cells - Restructure: Aquest "Concentrat de Vida", reactiva els 14 gens de la matriu extracel·lular responsables de la seva redensificació.

Pol·len de gira-sol fresc - Protegeix: Ric en molècules antioxidants: polifenol i β-carotè, vitamina A, C i E, i ensleni, el pol·len de gira-sol fresc demostra ser un veritable escut contra l'estrès oxidatiu.

Extracte de Narcís - Il·luminar: L'extracte s'obté dels fruits secs. Evitarà l'aparició de taques d'hiperpigmentació cutània alhora que reduirà visiblement les taques ja instal·lades, en inhibir l'activitat de la tirosinasa, l'enzim responsable de la síntesi de melanina.

Alta concentració d'àcid hialurònic - farcida i hidrata Intensament: aquesta notable sinergia es barreja amb una concentració d'àcid hialurònic a un nivell sense precedents. El principal component natural de la pell, el paper és essencial per a la seva estructura i elasticitat. El Global Serum l'utilitza de forma vectoritzada, permetent arribar directament a la dermis, garantint una hidratació màxima i duradora.

EAN13
3770005895006
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Anti Oxidant
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Nutrició
Suavitat
Textura
Crema
Principis Actius
Àcid Hialurònic
Format
Pot

Apliqui Olivier Claire Native Cell Cream i extractes de plantes a la cara i el coll al matí ia la nit sobre la

pell neta després del Global Serum. Eviteu làrea dels ulls.

Més consells:

Per a una major eficiència, utilitzeu el tònic d'alt rendiment i el removedor de tòner i la loció d'oliver Claire que preparen perfectament la vostra pell per rebre els tractaments següents. En lliurar la seva pell de totes les impureses i cèl·lules mortes, Olivier Claire Tonic Lotion permet una millor penetració que condueix a una optimització dels resultats de la cura diària.