Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
MASQUE GLOBAL HAUTE PERFORMANCE 50ML
MASQUE GLOBAL HAUTE PERFORMANCE 50ML

MASQUE GLOBAL HAUTE PERFORMANCE 50ML

50 ML 100 ml / 221.00€
110,50 €
110,50 €
110,50 €
100 ml / 221.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,66€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Olivier Claire Masque Global Haute Performance. Màscara global d'alt rendiment.

Gràcies a la seva alta concentració de principis actius antienvelliment naturals, Le Masque Global High Performance Olivier Claire actua sobre l'aparició d'arrugues, l'estructura de l'oval de la cara i la hidratació.

Des del primer ús, la cara apareix transformada. La pell està intensament hidratada i radiant, els trets s'allisen, com si estiguessin arrugats.

De textura ultrasensorial de la màscara Olivier Claire Global High Performance mask és sedosament rica i proporciona un veritable plaer daplicació.

L´experiència sensorial continua amb la fragància floral natural i subtil, signatura dels tractaments d´Olivier Claire.

GLOBAL HIGH PERFORMANCE MASK D'OLIVIER CLAIRE: LA SEVA COMPOSICIÓ.

La Mascareta Global d'Alt Rendiment Olivier Claire està composta per cèl·lules natives i extractes de plantes que actuen sinèrgicament:

- Cèl·lules Natives de Crist Marina - Regenerades: Augmenten la capacitat de dividir i vitalitat les cèl·lules mare epidèrmiques, cosa que porta a una regeneració constant de l'epidermis i fomenta una estimulació de la microcirculació sanguínia i l'activació de fibroblasts que impulsaran la producció de col·lagen i elastina.*

- Wakame Fresh Cells - Restructure: Aquest "Concentrat de vida", reactiva els 14 gens de la matriu extracel·lular responsables de la seva redensificació. En actuar al cor de la dermis, els gens reprenen la seva activitat natural per produir col·lagen, elastina i àcid hialurònic, com una cèl·lula jove. És mitjançant la reparació d'aquests gens que la matriu extracel·lular torna a ser capaç de reestructurar-se sanament.*

- Pol·len de gira-sol fresc - Protegeix: Ric en molècules antioxidants: polifenol, i β-carotè, vitamina A, C i E, i seleni, el pol·len de gira-sol fresc demostra ser un veritable escut contra l'estrès oxidatiu.

- Extracte de Morera Blanca - Il·luminat: L'extracte s'obté dels fruits secs. Evitarà l'aparició de taques d'hiperpigmentació cutània alhora que reduirà visiblement les taques ja instal·lades, en inhibir l'activitat de la tirosinasa, l'enzim responsable de la síntesi de melanina.

- Extracte d'Amella Oleracea – Corregeix arrugues: La seva acció relaxant muscular té la virtut de reposar fibres i així reduir visiblement les arrugues fins a les arrugues d'expressió.

- Col·lagen marí - Redensifica i suavitza: El col·lagen marí té propietats excepcionals de formació de pel·lícula que permetran en omplir un allisat gairebé immediat dels signes de l'envelliment. En actuar directament sobre la regeneració cel·lular i gràcies a la seva notable capacitat de retenció d'aigua, el Col·lagen Marí permet que la pell recuperi tota l'elasticitat i el to.

- Aigües Florals – Hidratar i calmar: Aquest còctel d'Aigües Florals de Camamilla, Cera de Jojoba, Mimosa i Gira-sol hidrata i calma intensament les pells més sensibles. La pell recupera suavitat i comoditat, cosa que us permet acollir i promoure l'acció d'altres principis actius.

*Proves in vitro en 2 grups de 22 persones

EAN13
3770005895075
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Anti Oxidant
Elasticitat
Hidratació
Lluminositat
Reparació
Suavitat
Taques
Textura
Crema
Principis Actius
Retinol (Vitamina A)
Vitamina C
Vitamina E
Àcid Hialurònic
Format
Tub

La Mascareta D'Alt Rendiment Global Olivier Claire és un tractament únic per oferir a la cara de 1 a 3 cops per setmana.

Apliqueu generosament la cura a la pell neta i seca des del coll fins al front allisant des del centre de la cara fins al

contorn evitant la zona dels ulls.

Deixeu actuar durant 10 a 15 minuts abans d'esbandir o retirar suaument l'excés amb un mocador sense fregar. Per

un resultat òptim, deixeu que la pell s'atiuri d'ingredients actius durant tota la nit.

Apte per a tot tipus de pells