Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
INTENSITÉ COMPLETE ANTI AGING SERUM 30ML
INTENSITÉ COMPLETE ANTI AGING SERUM 30ML

INTENSITÉ COMPLETE ANTI AGING SERUM 30ML

30 ML 100 ml / 1,320.00€
-28% T'ESTALVIES -154,00 €
550,00 € 396,00 €
396,00 € -28%
396,00 €
100 ml / 1,320.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Producte de descompte amb darreres unitats.
Articles amb descompte per disposar de darreres unitats.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 5,94€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Inspirat en la investigació del volum de la pell i la relaxació de les línies, aquest sèrum facial, lleuger i altament eficaç, aborda múltiples preocupacions sobre l'envelliment cutani. Aquesta fórmula d'absorció ràpida allibera un complex avançat de pèptids relaxants que suavitza significativament l'aparença de línies i arrugues per donar a la pell un aspecte més suau i juvenil. Simultàniament, un Complex de Farciment Cel·lular ajuda a restablir el volum. Visiblement redensifica i redefineix el contorn facial. Aquest sèrum sorprenentment hidratant ajuda a restaurar la renovació de la pell amb la proteïna Bio-Renewal, per a una pell daspecte més jove.

Perfecte per a tot tipus de pell. Pell visiblement més jove.

RESULTATS POTENTS

Ajuda que la pell envellida recuperi la seva joventut: més suau i redensificada. ​

Disminueix dramàticament l'aparença de línies i arrugues per a una aparença natural més juvenil.

Funciona eficaçment per redensificar visiblement i restablir l'aparença de l'oval facial. Millora la fermesa de la pell i restaura l'aspecte de les línies i arrugues.

Sèrum facial antiedat, un tractament complet per a l'envelliment cutani. Redensifica i redefineix el contorn facial, suavitza l'aparença de línies i arrugues i restaura la renovació de la pell per a un aspecte més jove.

EAN13
633222164948
Quantitat
30 ML
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Anti Oxidant
Fermesa
Hidratació
Nutrició
Regeneració
Principis Actius
Pèptids
Vitamina E
Format
Dosificador

Aplicar matí i nit.

PRINCIPIS ACTIUS

- Complex de Farciment Cel·lular: Una combinació d'ingredients de bio-enginyeria, com a bio-pèptids avançats i ferment de Te Negre Kombucha, que milloren l'aparença i la densitat de la pell. ​

- Complex avançat de pèptids relaxants: Suavitza significativament l'aparença de línies i arrugues per donar a la pell un aspecte més suau i juvenil gràcies a potents ingredients biomimètics com el verí de cargol extret gràcies a la bioenginyeria. ​

- Nutrició i Anti-Oxidants: Ingredients hidratants, com el Sodi d'Hialuronat, ajuden a mantenir la pell suau i hidratada.

- La Vitamina E, un potent antioxidant, ajuda a neutralitzar el dany dels radicals lliures que pot causar l'envelliment prematur de la pell.

TECNOLOGIA BIO-RENEWAL

- Proteïna Bio-Renewal: aquesta proteïna mimetitza el procés natural de renovació de la pell.

- Proteïna Bio-Volumizing: aquesta proteïna mimetitza el procés natural de fermesa i densitat.

Ingredientes: Aqua (Water, Eau), Propanediol, Glycerin, PEG-6, Glyceryl Ascorbate, Butylene Glycol, Saccharomyces/Xylinum/Black Tea Ferment, Ethoxydiglycol, Oligopeptide-24, Oligopeptide-41, Palmitoyl Tripeptide-5, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Artemisia Abrotanum Extract, s-Mu-conotoxin Cniiic Acetate, Biotin, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Tocopherol, Glycine Soja (Soybean) Oil, Sodium Oleate, Hydrogenated Lecithin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Carboxyethyl Acrylate Crosspolymer, Gallic Acid, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Hydroxyethylcellulose, Silica, Carbomer, Isoceteth-10, Sodium Lactate, T-Butyl Alcohol, Potassium Sorbate, Polysorbate 20, Sodium Citrate, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Citric Acid, Mica, Disodium EDTA, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, Citronellol, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 60730 (Ext. Violet 2).