El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
JULIA BONET SERUM INTENSIVE RESURFACER
JULIA BONET SERUM INTENSIVE RESURFACER
JULIA BONET SERUM INTENSIVE RESURFACER
JULIA BONET SERUM INTENSIVE RESURFACER

JULIA BONET SERUM INTENSIVE RESURFACER

30 ML 100 ml / 230.10€
-22% T'ESTALVIES -19,87 €
88,90 € 69,03 €
69,03 € -22%
69,03 €
100 ml / 230.10€
Last items in stock
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,04€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Skin-lux Elixir Intensive Resurfacer és un sèrum facial extraordinari que és el complement imprescindible per a tots els tractaments facials de luxe eficaços. Amb l'addició d'un ingredient revolucionari actiu en les formulacions cosmètiques, l'Àcid Azelaic, aquest sèrum il·lumina notablement el to de la pell mentre millora visiblement la uniformitat de la textura de la pell i redueix els signes evidents d'imperfeccions. És un poderós ingredient actiu de suport multifuncional per a tota mena de pells.

L'increïble sèrum Intensive Resurfacer també conté l'ingredient actiu Niacinamida que millora la salut general de la pell, mentre augmenta la resposta immunitària de la pell i millora en gran mesura la retenció d'humitat en enfortir la barrera epidèrmica. Pell hidratada, més sana i enfortida, amb una textura més lluminosa i uniforme, que culmina en una aparença general més jove.

Com a integrant de la col·lecció Skin-lux elixir, Intensive Resurfacer sèrum es pot utilitzar individualment o en combinació amb qualsevol dels altres sèrums Skin-lux elixir per garantir que tingui un enfocament 'personalitzat' per a la cura de la pell, optimitzant l'experiència de tractament de luxe de Júlia Bonet i els seus sorprenents resultats… Lúnica diferència és que aquesta vegada, vostè té el control total.

EAN13
0000000201873
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Oxidant
Hidratació
Imperfeccions
Lluminositat
Uniformitat
Textura
Fluida
Format
Comptagotes

Aplicar el sèrum matí i nit, sobre la pell neta i tonificada. Col · locar 2-3 gotes al palmell de la mà i amb els rovells dels dits aplicar amb un suau moviment de massatge per tot el rostre, evitant el contorn d'ulls, amb especial atenció a les imperfeccions, línies d'expressió i taques fosques, fins a la seva total absorció. Un cop absorbit el sèrum, continueu amb la seva crema hidratant habitual Júlia Bonet. Assegureu-vos dutilitzar la protecció solar Júlia Bonet durant el dia quan utilitzi aquest sèrum. Eviteu el contacte amb les mucoses. Dermatològicament Provat.

Lipomoist 2036: Un poderós ingredient actiu que ofereix propietats hidratants i reafirmants formant una pel·lícula hidratant sobre la pell. Millora la penetració de principis actius, reduint la pèrdua d'aigua transepidèrmica i augmentant la producció de col·lagen i de proteïnes cel·lulars.

Niacinamide: Un antioxidant treballador (vitamina B3) que ajuda a reduir el dany dels radicals lliures que envelleixen visiblement la pell, com ara l'exposició als raigs UV i la contaminació ambiental. Redueix la mida dels porus de la pell augmentant l'elasticitat de la pell permetent que els porus s'encongeixin. Aquest actiu redueix les vermellors i les imperfeccions de la pell, deixant la pell amb un to més uniforme, suavitzant-la i reduint laparició de línies dexpressió.

Hyaluronic Acid: Aquest glicosaminoglicà és una substància natural vital que forma part de la matriu de suport de la pell. L'àcid hialurònic treballa per mantenir tots els aspectes de la pell hidratats, estables, protegits i renovats constantment. L'àcid hialurònic millora en gran mesura el contingut d'humitat a les capes més profundes de la pell, atraient la humitat per emplenar visiblement la pell, disminuint les línies fines i les arrugues, mentre revitalitza les capes superficials externes de la pell, deixant-la més suau , llisa i hidratada radiantment.

Pantenol-D: Un valuós nutrient de la família de les vitamines B que ajuda a controlar els resultats negatius que l'estrès oxidatiu pot tenir a la nostra pell, com envermelliment, línies fines o aspror de la pell. Nodreix i afegeix humitat vital a la pell, segellant la hidratació en estimular la barrera natural de la pell i ajudant a rejovenir i revitalitzar les cèl·lules de la pell, ajudant a desafiar el procés d'envelliment. Aquesta forma de vitamina B5 penetra fàcilment a la pell, cosa que li permet promoure la recuperació i revitalització de les cèl·lules de la pell.

Copper Tripeptide-1: Un complex de coure-pèptid que es troba comunament de forma natural en els éssers humans. Amb propietats úniques de cicatrització de ferides, estimula la descomposició del col·lagen no saludable i massa gran en el teixit cicatricial, estimulant posteriorment la producció de col·lagen saludable. Té importants efectes antiinflamatoris i antioxidants a la pell. Aquest ingredient actiu estimula activament la producció de col·lagen i elastina millorant l'elasticitat, claredat i fermesa de la pell i redueix les línies fines i les arrugues.

Water, Niacinamide, Glycerine, Potassium Azelaoiyl Diglycinate, Salvia Officinalis Leaf Extract, Biosaccharide Gum-1. Sodium Levulinate, Glyceryl Caprylate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Sodium Phytate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum, Linalool, Limonene, Sodium Anisate, Hexyl Cinnamaldehyde/ Hexyl Cinna.