Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BRIGHT PLUS SERUM ANTI-TAQUES 50ML
BRIGHT PLUS SERUM ANTI-TAQUES 50ML
BRIGHT PLUS SERUM ANTI-TAQUES 50ML
BRIGHT PLUS SERUM ANTI-TAQUES 50ML

BRIGHT PLUS SERUM ANTI-TAQUES 50ML

50 ML 100 ml / 155.20€
-37% T'ESTALVIES -45,90 €
123,50 € 77,60 €
77,60 € -37%
77,60 €
100 ml / 155.20€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,16€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La nova generació del sèrum il·luminador intensiu

Una injecció d'oxigen per a la pell! El doble poder oxigenador comprovat dels extractes de murta rosa i de la llavor d'acerola potencien la respiració cel·lular per revifar l'aspecte apagat, recuperant així una pell més brillant i radiant amb una brillantor saludable des dins.

Beneficis:

Aquesta fórmula experta està enriquida amb extractes de plantes per ajudar a reduir l'aparença de les taques fosques i mantenir la pell lluminosa i uniforme.

• Il·lumina la pell

• Unifica el to de pell

• Actua sobre les taques

• Hidrata

EAN13
3666057040238
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Pigmentada
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Lluminositat
Oxigenació
Taques
Uniformitat
Textura
Fluida

1. Escalfar

Prendre una nou de la crema de nit. Escalfar la barreja entre les mans per assolir la temperatura de fusió amb la pell i afavorir-ne l'eficàcia immediata.

3 segons

2. Aplicar

Deixeu actuar amb el pes natural de les mans sobre el coll i l'escot per crear una sensació immediata de benestar i distribuir el tractament uniformement.

8 segons

3. Drenar

Drenar per estimular la circulació, tornar la lluminositat a la pell i mantenir una cara ferma. 3 vegades a les galtes, 3 vegades al front, i 5 vegades al coll i l'escot.

16 segons

INGREDIENTS*: AQUA/WATER/EAU . GLYCERIN . ASCORBYL GLUCOSIDE . BORON NITRIDE . PENTYLENE GLYCOL . BUTYLENE GLYCOL . CELLULOSE . TROMETHAMINE . SODIUM POLYACRYLATE . SODIUM CITRATE . XANTHAN GUM . ETHYLHEXYLGLYCERIN . BIOTIN . PARFUM/FRAGRANCE . SODIUM HYALURONATE . SAMBUCUS NIGRA FLOWER EXTRACT . CITRIC ACID . POLIANTHES TUBEROSA POLYSACCHARIDE . MALPIGHIA EMARGINATA (ACEROLA) FRUIT EXTRACT . XYLITOL . ALCHEMILLA VULGARIS EXTRACT . MALPIGHIA EMARGINATA (ACEROLA) SEED EXTRACT . SODIUM BENZOATE . PANCRATIUM MARITIMUM EXTRACT . POTASSIUM SORBATE . RHODOMYRTUS TOMENTOSA FRUIT EXTRACT . ENGELHARDTIA CHRYSOLEPIS LEAF EXTRACT. [V3536A]

* Tingues en compte que les nostres fórmules poden canviar o variar. Per conèixer la llista d'ingredients actualitzada, consulteu el pack o envàs del producte.