Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SISLEYA L'INTEGRAL 50ML
SISLEYA L'INTEGRAL 50ML
SISLEYA L'INTEGRAL 50ML
SISLEYA L'INTEGRAL 50ML
SISLEYA L'INTEGRAL 50ML
SISLEYA L'INTEGRAL 50ML
SISLEYA L'INTEGRAL 50ML
50 ML 100 ml / 517.90€
-47% T'ESTALVIES -228,05 €
487,00 € 258,95 €
258,95 € -47%
258,95 €
100 ml / 517.90€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 3,88€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

SISLEYA L'INTEGRAL Crema 50 ml.

Una gran part de l'envelliment està lligada al nostre estil de vida: el ritme de vida, l'estrès diari, els contratemps i els hàbits no recomanables de tota mena.

Aquests factors provoquen un desajust en el cicle de vida biològic de les cèl·lules, ja que n'alteren greument el ritme, l'energia i la longevitat naturals.

Tots ells deixen una marca més profunda a la nostra cara que l'envelliment programat genèticament.

Sisleÿa, el tractament antiedat per excel·lència, reconegut per la seva acció sobre les manifestacions cutànies de l'envelliment intrínsec, incorpora ara els darrers avenços científics en el camp de l'envelliment vinculat a l'estil de vida per oferir una resposta antiedat absolutament integral.

Sisleÿa incorpora nous actius d'origen vegetal de gran eficàcia per tornar a la pell una vida cel·lular òptima:

• Extracte de Lindera per al ritme cel·lular

• Acàcia de Constantinoble per a l'energia cel·lular

• Complex Proteic de Llevat i Soja per a la longevitat cel·lular.

Resultats espectaculars sobre les arrugues, la fermesa, la densitat i hidratació per preservar la bellesa de la pell.

Des de les primeres aplicacions: els trets s'allisen, la pell es redensifica i hidrata, i els signes de cansament es redueixen.

A partir de 1 mes: les arrugues es redueixen visiblement, i la cara recupera fermesa, densitat i lluminositat.

A partir de 2 mesos: pell radiant, profundament reestructurada i regenerada des de linterior Ledat projectada disminueix visiblement

* Test in vitro

Tractament antiedat complet

Un veritable tractament antiedat que actua sobre els signes visibles de l'envelliment associats a les 3 dimensions.

EAN13
3473311500502
Quantitat
50 ML
Tipus de Marca
Professional
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Energitzant
Hidratació
Lluminositat
Nutrició
Textura
Crema
Format
Pot

Des de les primeres aplicacions: els trets s'allisen, la pell es redensifica i hidrata, i els signes de cansament es redueixen.

A partir de 1 mes: les arrugues es redueixen visiblement, i la cara recupera fermesa, densitat i lluminositat.

A partir de 2 mesos: pell radiant, profundament reestructurada i regenerada des de linterior Ledat projectada disminueix visiblement.

Aplicar Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge sobre la pell neta i seca, al matí ia la nit, sobre el rostre, el coll i l'escot, mitjançant un lleuger massatge fins que el producte s'ha absorbit completament.

WATER/EAU (AQUA), BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, SQUALANE, GLYCERIN, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, RHUS SUCCEDANEA FRUIT WAX, SUCROSE STEARATE, BUTYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, HYDROLYZED SOY PROTEIN, SACCHARIDE HYDROLYSATE, ADENOSINE, ALCHEMILLA VULGARIS EXTRACT, SALIX ALBA (WILLOW) LEAF EXTRACT, ALBIZIA JULIBRISSIN BARK EXTRACT, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, EQUISETUM ARVENSE EXTRACT, PYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACT, KRAMERIA TRIANDRA ROOT EXTRACT, HYDROLYZED YEAST PROTEIN, HEXYLDECANOL, CARBOMER, CETEARETH-33, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, CITRIC ACID, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, THYMUS MASTICHINA FLOWER OIL, PHENOXYETHANOL, SORBIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TOCOPHEROL, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL. IL#2A.

The lists of ingredients contained in the composition of Sisley and Hair Rituel by Sisley products are regularly updated. Please refer to the ingredients list on the packaging before using the product.

3 Comments
No customer reviews for the moment.