El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
JULIA BONET KOMBUCHA GLOW EXFOLIATION TONER 125ML
JULIA BONET KOMBUCHA GLOW EXFOLIATION TONER 125ML
JULIA BONET KOMBUCHA GLOW EXFOLIATION TONER 125ML
JULIA BONET KOMBUCHA GLOW EXFOLIATION TONER 125ML

JULIA BONET KOMBUCHA GLOW EXFOLIATION TONER 125ML

125 ML 100 ml / 21.60€
-23% T'ESTALVIES -8,00 €
35,00 € 27,00 €
27,00 € {* -23%*}
27,00 €
100 ml / 21.60€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,41€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Aquest tònic exfoliant de triple acció combina un concentrat d'àcid làctic amb àcid glicòlic per refinar la textura de la pell, minimitzar l'aparença dels porus i millorar el to i la claredat de la pell. L'ingredient actiu derivat de l'ancestral te negre de Kombucha, conegut com elixir per a una vida longeva, actua com un poderós prebiòtic per potenciar la microbiota natural de la pell per enfortir i protegir encara més la pell. Aquest tònic no només deixa la pell amb un millorat brillantor, to, frescor i claredat de la pell, sinó que millora la seva qualitat i densitat. Pell sana, radiant, llisa, voluminosa, ferma i juvenil.

EAN13
0000000204555
Quantitat
125 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Porus
Suavitat
Tonificació
Uniformitat
Textura
Líquida
Principis Actius
Àcid Glicólic

Aplicar el tònic uniformement sobre la pell neta, de nit, en rostre i coll i deixar que s'absorbeixi. El producte pot produir una lleugera sensació de formigueig i vermellor a la pell; però, aquesta reacció és normal.

Lactic Acid: L'àcid làctic ajuda a millorar el factor d'hidratació natural de la pell o la forma en què la pell es manté hidratada. Bàsicament, l'àcid làctic ajuda a mantenir la pell hidratada i a sentir-se menys seca. Quan s'usa àcid làctic amb regularitat, també pot millorar els signes de l'envelliment. Estimula la renovació del col·làgen i pot reafirmar la pell.

Glycolic Acid: Ingredient derivat de la Canya de Sucre que s'utilitza com a agent exfoliant. Aquest ingredient miraculós responsable d'un cutis més brillant i radiant pot exfoliar la capa morta més externa de la pell, l'estrat corni, millorant el reflex de la llum a la pell, atenuant les taques fosques, minimitzant els porus i eliminant la pell aspra i les impureses per a un lífting d'efecte immediat.

Biotive Arginina: L'arginina és un aminoàcid que es troba naturalment en la pell. És un excel·lent agent humectant i dóna suport a la funció de barrera natural de la pell. Se sap que l'arginina estimula la producció de col·lagen, mantenint la pell ferma des del seu interior com a defensa contra l'envelliment prematur. També ajuda a accelerar la regeneració cel·lular en la pell, mantenint la pell amb un aspecte i una sensació saludable i radiant.

Hydrolite-5: Procedent de la canya de sucre, el bagàs actua com a potenciador dels processos cutanis, amb importants antioxidants per combatre l'estrès oxidatiu i millorar els nivells d'hidratació, amientras millora tant la intensitat com el to homogeni de la pell. Pell desestresada, uniforme i llisa, amb una meravellosa sensació vellutada.

Ginger Extract: Un ingredient actiu natural derivat de l'gingebre fresc. Ric en oligoelements i antioxidants que aporten valuoses propietats hidratants i nutritives a la pell. Un producte certificat ECOCERT / COSMOS.

Lemon Extract: Una combinació de pell, suc i polpa de llimona que proporciona un poderós ingredient actiu ric en vitamina C i antioxidants flavonoides, que combat els radicals lliures i el fotoenvelliment durant els processos oxidatius. Els seus poderosos AHA promouen activament el procés de regeneració cel·lular, reduint les línies fines i arrugues, així com les taques fosques que apareixen com a conseqüència de l'envelliment i / o l'exposició a la llum solar. Estimula la síntesi de col·lagen oferint propietats cicatritzants útils per tractar lesions per traumatismes, cremades de pell o cirurgies i beneficioses per a la formació de nous teixits.

Metabiotics Resveratrol: Un ingredient actiu revolucionari derivat de l'arrel de la planta japonesa knotweed, que proporciona una manera d'acció sofisticat i de múltiples objectius per rejovenir la pell, amb propietats antiinflamatòries i antioxidants. Minimitza el dany induït pels raigs UV, estimula les proteïnes de la matriu crítica d'el gen i augmenta la proliferació cel·lular per revertir activament els signes evidents de l'envelliment de la pell, incloent la reducció de línies fines i arrugues.

Kombuchka NG: Ingredient actiu natural derivat de la Kombucha, una preparació ancestral de te negre que encara es coneix com l'elixir per a una vida longeva. Aquest, ric en aminoàcids i pèptids, redueix notablement els signes visibles d'l'envelliment a la pell com decoloració, opacitat i superfícies irregulars de la pell, el que resulta en un augment de la lluminositat, to, frescor i claredat de la pell, i promou la proliferació de el creixement de la població d'adipòcits millorant la qualitat de la pell, augmentant la densitat de la pell i deixant la pell més suau, plena, ferm i juvenil.

Water, Lactic Acid, Arginina, Pentylene Glycol, Glycerine, Glycolic Acid, Betaine, Saccharomyces / Xylinum / Black Tea Ferment. Zingiber Officinale Water, Pichia / Resveratrol Ferment Extract, Citrus Limon Fruit Extract, Gluconolactone, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium benzoate, Potassium Sorbate, Calcium Gluconate, Caramel.