Celebra l’estiu amb nosaltres i fes brillar la teva bellesa més que mai. Ara amb un REGAL exclusiu! Descobreix-lo >>

JÚLIA BONET

JULIA BONET KOMBUCHA GLOW EXFOLIATION TONER 125ML

JULIA BONET KOMBUCHA GLOW EXFOLIATION TONER 125ML
27,00 €

35,00 €

-23%

T'ESTALVIES -8,00 €

Aquest tònic exfoliant de triple acció combina un concentrat d'àcid làctic amb àcid glicòlic per refinar la textura de la pell, minimitzar l'aparença dels porus i millorar el to i la claredat de la pell. L'ingredient actiu derivat de l'ancestral te negre de Kombucha, conegut com elixir per a una vida longeva, actua com un poderós prebiòtic per potenciar la microbiota natural de la pell per enfortir i protegir encara més la pell. Aquest tònic no només deixa la pell amb un millorat brillantor, to, frescor i claredat de la pell, sinó que millora la seva qualitat i densitat. Pell sana, radiant, llisa, voluminosa, ferma i juvenil.

EAN13
204555
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Porus
Suavitat
Tonificació
Uniformitat
Textura
Líquida
Principis Actius
Àcid Glicólic

Aplicar el tònic uniformement sobre la pell neta, de nit, en rostre i coll i deixar que s'absorbeixi. El producte pot produir una lleugera sensació de formigueig i vermellor a la pell; però, aquesta reacció és normal.

Lactic Acid: L'àcid làctic ajuda a millorar el factor d'hidratació natural de la pell o la forma en què la pell es manté hidratada. Bàsicament, l'àcid làctic ajuda a mantenir la pell hidratada i a sentir-se menys seca. Quan s'usa àcid làctic amb regularitat, també pot millorar els signes de l'envelliment. Estimula la renovació del col·làgen i pot reafirmar la pell.

Glycolic Acid: Ingredient derivat de la Canya de Sucre que s'utilitza com a agent exfoliant. Aquest ingredient miraculós responsable d'un cutis més brillant i radiant pot exfoliar la capa morta més externa de la pell, l'estrat corni, millorant el reflex de la llum a la pell, atenuant les taques fosques, minimitzant els porus i eliminant la pell aspra i les impureses per a un lífting d'efecte immediat.

Biotive Arginina: L'arginina és un aminoàcid que es troba naturalment en la pell. És un excel·lent agent humectant i dóna suport a la funció de barrera natural de la pell. Se sap que l'arginina estimula la producció de col·lagen, mantenint la pell ferma des del seu interior com a defensa contra l'envelliment prematur. També ajuda a accelerar la regeneració cel·lular en la pell, mantenint la pell amb un aspecte i una sensació saludable i radiant.

Hydrolite-5: Procedent de la canya de sucre, el bagàs actua com a potenciador dels processos cutanis, amb importants antioxidants per combatre l'estrès oxidatiu i millorar els nivells d'hidratació, amientras millora tant la intensitat com el to homogeni de la pell. Pell desestresada, uniforme i llisa, amb una meravellosa sensació vellutada.

Ginger Extract: Un ingredient actiu natural derivat de l'gingebre fresc. Ric en oligoelements i antioxidants que aporten valuoses propietats hidratants i nutritives a la pell. Un producte certificat ECOCERT / COSMOS.

Lemon Extract: Una combinació de pell, suc i polpa de llimona que proporciona un poderós ingredient actiu ric en vitamina C i antioxidants flavonoides, que combat els radicals lliures i el fotoenvelliment durant els processos oxidatius. Els seus poderosos AHA promouen activament el procés de regeneració cel·lular, reduint les línies fines i arrugues, així com les taques fosques que apareixen com a conseqüència de l'envelliment i / o l'exposició a la llum solar. Estimula la síntesi de col·lagen oferint propietats cicatritzants útils per tractar lesions per traumatismes, cremades de pell o cirurgies i beneficioses per a la formació de nous teixits.

Metabiotics Resveratrol: Un ingredient actiu revolucionari derivat de l'arrel de la planta japonesa knotweed, que proporciona una manera d'acció sofisticat i de múltiples objectius per rejovenir la pell, amb propietats antiinflamatòries i antioxidants. Minimitza el dany induït pels raigs UV, estimula les proteïnes de la matriu crítica d'el gen i augmenta la proliferació cel·lular per revertir activament els signes evidents de l'envelliment de la pell, incloent la reducció de línies fines i arrugues.

Kombuchka NG: Ingredient actiu natural derivat de la Kombucha, una preparació ancestral de te negre que encara es coneix com l'elixir per a una vida longeva. Aquest, ric en aminoàcids i pèptids, redueix notablement els signes visibles d'l'envelliment a la pell com decoloració, opacitat i superfícies irregulars de la pell, el que resulta en un augment de la lluminositat, to, frescor i claredat de la pell, i promou la proliferació de el creixement de la població d'adipòcits millorant la qualitat de la pell, augmentant la densitat de la pell i deixant la pell més suau, plena, ferm i juvenil.

Water, Lactic Acid, Arginina, Pentylene Glycol, Glycerine, Glycolic Acid, Betaine, Saccharomyces / Xylinum / Black Tea Ferment. Zingiber Officinale Water, Pichia / Resveratrol Ferment Extract, Citrus Limon Fruit Extract, Gluconolactone, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium benzoate, Potassium Sorbate, Calcium Gluconate, Caramel.