Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
CALMING TREATMENT & HIDRATOR 59ML
CALMING TREATMENT & HIDRATOR 59ML

CALMING TREATMENT & HIDRATOR 59ML

59 ML 100 ml / 70.34€
-19% T'ESTALVIES -10,00 €
51,50 € 41,50 €
41,50 € -19%
41,50 €
100 ml / 70.34€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,62€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Recolza, nodreix i hidrata la pell propensa a imperfeccions.

És el Pas 2 en el seu règim de dia o matí, després de la neteja. La loció lleugera es llisca sobre la pell per brindar un suport suau a les pells grasses i propenses a les imperfeccions, mentre es nodreix d'una hidratació essencial. Els àcids làctic i succínic donen suport al microbioma de la pell per a una superfície saludable, més clara i radiant, mentre que la citrulina i l'escualà nodreixen, hidraten i suavitzen.

EAN13
5059883101101
Quantitat
59 ML
Tipus de Pell
Greixosa
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Calmant
Hidratació
Imperfeccions
Nutrició
Porus
Suavitat
Taques
Textura
Loció
Format
Comptagotes

Agiti bé.

Apliqui una capa fina i uniforme sobre la pell al matí.

Per a millors resultats, useu després de netejar amb BLEMISH RELIEF Gentle &Soothing Cleanser.

ÀCIDS LÀCTICS I SUCCÍNICS: Minimitza els bacteris que causen taques. Aquests àcids grassos de cadena curta ajuden a millorar l'aspecte de la pell propensa a les imperfeccions en treballar juntament amb l'àcid salicílic per fomentar els bacteris bons necessaris per a un microbioma de la pell més saludable. També proporcionen una exfoliació suau, però efectiva, per a una pell més llisa i uniforme.

CITRULINA: Recolza la pell irritada Descobert per primera vegada a la síndria, aquest alfa-aminoàcid calma visiblement la pell per a una tessitreta més clara i més uniforme. Nutritiva i relaxant, és una forma ideal de contrarestar els efectes de resequetat dels ingredients i alleujar les imperfeccions.

ESCUALANO: Hidrata i nodreix Localitzat naturalment en el cos humà i derivat de l' oli d' oliva. Hidrata sense fer que la pell es vegi o se senti grassa. Aquesta hidratació lleugera és ideal per a pells greixos i propenses a les imperfeccions, ja que ajuda a mantenir una humitat òptima sense obstruir les pors ni causar imperfeccions.