Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BELLE POUR DEMAIN 50ML
BELLE POUR DEMAIN 50ML
BELLE POUR DEMAIN 50ML
BELLE POUR DEMAIN 50ML
50 ML 100 ml / 172.80€
-28% T'ESTALVIES -33,60 €
120,00 € 86,40 €
86,40 € -28%
86,40 €
100 ml / 172.80€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Producte de descompte amb darreres unitats.
Articles amb descompte per disposar de darreres unitats.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,30€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Segurament una de les millors cremes de nit.

Amb l'edat, la vida accelerada de la ciutat, la pol·lució, el sol i la llum blava de les pantalles, la nostra pell pateix una agressió oxidativa que la deteriora progressivament. D'altra banda, les cèl·lules responsables de la seva reparació, productores de col·lagen, elastina i altres proteïnes estructurals de sosteniment, deixen de treballar i són incapaços de tornar la pell al seu estat original. La nit és el moment biològicament idoni per a la reparació. És per tant necessari, cada nit, ajudar la pell a frenar el dany diari ia més a més reactivar les cèl·lules perquè facin la seva funció reparadora com quan eren joves.

FÒRMULA

Segurament una de les millors cremes de nit

Belle pour Demain ha estat especialment formulada per aturar l'efecte nociu de l'estrès, la pol·lució i la radiació i sobretot perquè les cèl·lules recuperin el seu estat de joventut.

Amb Ilos Redensifier (patentat) i la seva acció genètica i epigenètica les cèl·lules danyades recuperen el seu equilibri i es potencia la creació de col·lagen, elastina, àcid hialurònic i altres proteïnes de sustentació. Com a conseqüència la pell guanyarà en densitat, elasticitat i fermesa.

Les Cèl·lules Mare d'olivera Silvestris reactiven energèticament les cèl·lules, i això es fa visible en una reducció d'arrugues i una millora de la textura.

Ilos Antiox i l'extracte de Helichistum han estat afegits per frenar el deteriorament diari a tots els seus fronts (estrès i oxidació) i suavitzar les taques fruit del foto-envelliment.

Finalment gràcies a l'oli d'oliva biològic obtenim una acció nutritiva en profunditat molt necessària per mantenir la hidratació i restaurar la funció barrera de la pell.

El benestar i el confort estan reforçats gràcies a l'extracte de Helichistum d'acció neurocosmètica i l'essència de fulla de figuera amb l'aroma envoltant i relaxant.

La crema Belle pour Demain és untuosa, nutritiva de textura ultrasuau i efecte mascareta invisible que acompanya tota la nit.

El poder de renovació nocturna es maximitza.

99% ingredients d'origen natural segons ISO16128

Per a tot tipus de pells.

Dermatològicament testat.

Respecte pels animals.

EAN13
8437021899221
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Oxidant
Elasticitat
Fermesa
Hidratació
Reparació

Aplicar cada nit sobre la pell neta i seca a la cara, coll i escot. Fer massatges suaument amb els rovells dels dits per afavorir la penetració dels actius.

Extra – Nutrició: Si vols potenciar la nutrició – hidratació, afegeix un parell de gotes d'Elixir de Nuage en aplicar la crema a la cara.

Plus antipol·lució: Recomanem l'acció combinada del nostre netejador bifàsic Tout en 2, especialment formulat per eliminar tot tipus de partícules nocives, i de Belle pour Demain, ric en antioxidants, per frenar l'efecte de la pol·lució i començar la reparació nocturna.

Aquesta és una crema 99% d'origen natural, ha de ser conservada en un lloc fresc i sec.

Cèl·lules mare d'Olivera Silvestris: Oli cel·lular que estimula l'energia en les cèl·lules i així recuperen la vitalitat de joventut. Com a conseqüència les arrugues es difuminen, la pell millora la seva textura, gruix i hidratació

Ilos Redensifier: Compost redensificant patentat, amb activitat genètica i epigenètica que afavoreix el rejoveniment cel·lular, promou la producció de col·lagen i millora l'elasticitat, densitat i fermesa de la pell

Ilos Antiox: El antioxidant més potent de l'olivera i un dels més potents de l'món. Protector dèrmic i cel·lular eficaç davant els efectes de la pol·lució. Acció anti-taca, il·luminadora patentada i reparador solar.

Extracte aromàtic de Helichristum Italicum: Neurocosmético que potencia el benestar. Proporciona un efecte calmant immediat. Compensa els efectes nocius de l'estrès a la pell. Reconstrueix la barrera cutània

Oli d'oliva biològic: Ric en àcids grassos nodreix en profunditat.

Essència de fulla de Figuera: La fragància envoltant i relaxant de la figuera acompanya el descans reparador de la nit.

COMPOSICIÓ: Olea Europaea (Olive) fruit oil / Olive oil, Parfum (Fragrance), Olea europaea (Olive) fruit extract, Olea europaea (Olive) leaf extract, Limonene, Coumarin, Linalool, Citral, Benzyl benzoate, Geraniol, citronel·lol.