El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BLUE THERAPY COFRET SERUM 50 ML

BLUE THERAPY COFRET SERUM 50 ML

50 ML 100 ml / 90.94€
45,47 €
45,47 € {* -0%*}
45,47 €
100 ml / 90.94€
Last items in stock
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,68€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Cuida la teva pell aquest Nadal amb Biotherm, gràcies al cofre de regal Blue Therapy Accelerated sèrum amb què aconseguiràs un tractament per a una pell més llisa, ferma i lluminosa

Aquest cofre conté:

Blue Therapy Accelerated Serum 50 ml: Un sèrum específic antiedat que no només repari de forma accelerada sinó que a més potenciï els beneficis de la teva crema. Blue Therapy Accelerated Serum és un sèrum reparador dels signes visibles de l'edat que repara i embelleix la pell de manera accelerada tractant els principals signes de l'edat: arrugues, taques fosques i manca de fermesa.

Blue Therapy Red Algae Uplift 15ml: Crema antiarrugues dirigida a aquelles dones que busquen un efecte lífting que remodeli els contorns de l'oval facial, aportant tonicitat, hidratació i lluminositat a tota la cara.

Blue The Soin Yeux 5ml: Crema antiedat per al contorn dels ulls específicament dissenyada per a totes les dones que vulguin un tractament reafirmant i específic per al contorn dels ulls amb una textura cremosa. Actua en els danys acumulats com ara arrugues, bosses, ulleres i potes de gall per revelar una mirada jove i lluminosa.

Blue Therapy Red Algae Night 5 ml: Crema facial d'efecte lífting que corregeix els efectes que produeix la pèrdua de col·lagen a la pell. Potenciada per la biociència, repara els signes visibles de l'edat per a una pell més llisa, ferma i lluminosa donant solució a les necessitats de rostre tant de dia com de nit.

EAN13
8431240333597
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Fermesa
Hidratació
Lifting
Lluminositat
Textura
Crema
Gènere
Dona
Format
Pot

Blue Therapy Accelerated Serum 50 ml: El sèrum antiedat Blue Therapy s'ha d'aplicar als matins sobre el rostre i el coll evitant el contorn dels ulls. Estén el producte amb un massatge suau perquè els seus actius penetrin a la pell proporcionant-te una sensació fresca i agradable juntament amb una protecció solar UVA/UVB.

Blue Therapy Red Algae Uplift 15ml: Aplicar amb lleugers tocs a la cara sobre front, galtes i barbeta. Amb els rovells dels dits, lliscar sobre la mandíbula fins al coll i després des de les celles fins a la zona alta del front per reafirmar i elevar els contorns facials.

MASSATGE: Prendre una petita quantitat de crema amb els dits, i escalfar-la amb el palmell de les mans. Amb el gestual d'ONES, pressionar amb tots els dits des del centre del rostre cap a l'exterior, fer aquest moviment des de la mandíbula fins a arribar al front per millorar la microcirculació i aconseguir una pell més lluminosa.

Blue The Soin Yeux 5ml: -ACCIÓ ANTI-ARRUGUES

“Moviment en ones”: Realitzar un lleu pinçament continu sobre les arrugues.

-ACCIÓ ANTI-ULLERES

“Moviment en bombolles”: Realitzar lleus pinçaments a les ulleres per augmentar la microcirculació.

-ACCIÓ REAFIRMANT

“Moviment cranc”: Moviment circular per redensificar la pell.

MODE D'OCUPACIÓ

El ritual expert per a una mirada visiblement més jove seria:

Pas 1. Desmaquilla i purifica el contorn dels ulls amb Biocils.

Pas 2. Eleva la teva mirada amb Blue Therapy Eye-Opening Serum

Pas 3. Aplica Blue Therapy Eye

Blue Therapy Red Algae Night 5 ml: Aplicar amb lleugers tocs a la cara sobre front, galtes i barbeta. Amb els rovells dels dits, lliscar sobre la mandíbula fins al coll i després des de les celles fins a la zona alta del front per reafirmar i elevar els contorns facials.

MASSATGE: Prendre una petita quantitat de crema dits, i escalfar-la amb el palmell de les mans. Amb el gestual d'ONES, pressionar amb tots els dits des del centre del rostre cap a l'exterior, fer aquest moviment des de la mandíbula fins a arribar al front per millorar la microcirculació i aconseguir una pell més lluminosa.