Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
JULIA BONET PCHP14 INTENSIVE REPAIR CONCENTRATE MONODOSIS 2 ML
JULIA BONET PCHP14 INTENSIVE REPAIR CONCENTRATE MONODOSIS 2 ML
JULIA BONET PCHP14 INTENSIVE REPAIR CONCENTRATE MONODOSIS 2 ML

JULIA BONET PCHP14 INTENSIVE REPAIR CONCENTRATE MONODOSIS 2 ML

2 ML 100 ml / 643.50€
-23% T'ESTALVIES -3,78 €
16,65 € 12,87 €
12,87 € -23%
12,87 €
100 ml / 643.50€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,19€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

JULIA BONET PCHP14 INTENSIVE REPAIR CONCENTRATE MONODOSIS 2 ML

NOVA FÓRMULA

NOVA PRESENTACIÓ

+ 60% de principis actius en la seva fórmula.

És un Tractament Intensiu que conté els beneficis següents:

- Prevenció:

Proporciona una poderosa energia a nivell cel·lular per estimular una excel·lent renovació de la pell. 

- Correcció:

Restaura completament l'elasticitat, la calma, el confort i la lluminositat. Pell menys congestionada, contribueix a la reconstrucció de la barrera natural de la pell, mostrant-la més llisa i descansada.

- Hidratació:

Aconsegueix una intensa hidratació tant a la superfície de la pell com a les capes profundes de la mateixa.

- Protecció:

Aporta formidables antioxidants. Oferint un escut protector contra els danys de l'ADN.

EAN13
8425402313770
Quantitat
2 ML
Tipus de Pell
Greixosa
Mixta
Normal
Seca
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Allisant
Anti Arrugues
Anti Edat
Anti Oxidant
Calmant
Elasticitat
Hidratació
Lluminositat
Nutrició
Protecció
Redensificant
Regeneració
Textura
Fluida
Principis Actius
Vitamina C
Àcid Hialurònic
Format
Comptagotes

FLASH PUNTUAL DE BELLESA

Dosi única flash: un vial per a una ocasió o esdeveniment especial.

Aplicar mig vial com a producte únic la nit anterior a l'ocasió o esdeveniment especial (l'efecte Flash complet requereix hores de son).

L' altra meitat del vial s' aplica el dia de l' ocasió o esdeveniment, abans de maquillar-se.

ACTIUS FÓRMULA ANTERIOR

Extracte d'Iris dolç: L'Iris dolç (Iris pallida) densifica la dermis, millorant i restaurant les funcions de la dermis i la resistència de la pell perduda per l'envelliment. Disminueix les arrugues i les línies d' expressió. Regenera les cèl·lules de l'epidermis i reforça la barrera cutània protectora.

Àcid Ferúlic: Antioxidant. Disminueix la formació de línies fines i arrugues, taques marrons i altres signes d' envelliment prematur, protegint del dany dels radicals lliures. L'àcid ferúlic també ajuda a maximitzar-los efectes d'altres antioxidants, en particular les vitamines C i E.

Col·lagen hidrolitzat: Col·lagen nadiu de molècula gran amb enorme capacitat de fixació d'aigua, aporta hidratació immediata.

Matrigenics 14 G: Derivat d'una macro alga marina de color marró, ens ajuda recuperar el conegut triangle de la bellesa, enfortint la matriu extra cel·lular, en només 14 dies. Les tres macromolècules: col·lagen, elastina i glicosa minoglicans, que són essencials per mantenir la integritat de l'estructura de la pell, s'uneixen per formar una bastida flexible i resistent.

ACTIUS FÓRMULA ANTERIOR

Hymagic 4D:Combinació magistral de quatre tipus d'Àcid Hialurònic, que formen una xarxa tridimensional que es dirigeix amb precisió a les diferents capes de la pell per reposar l'aigua des de l'exterior i retenir l'aigua des de l'interior. 

Superox-C: Extret de la prunera australiana de Kakadu, la major font de vitamina C del món. Aquesta super fruita ha desenvolupat un sistema de defensa antioxidant únic per a la protecció contra els raigs UV extrems.

Niacinamida: perfeccionador de la pell. Redueix l' enrogiment i les taques de la pell, deixant la pell amb un to més uniforme, amb porus minimitzats. A més és un poderós antioxidant.

Pols de Renaixement: Un potent complex de pèptids de proteïna de blat en pols que proporciona una excel·lent regeneració, redensificació i minimització de marques i cicatrius.

Complex Bio GF: Un revolucionari ingredient actiu compost per cinc factors de creixement d'origen botànic de diferent tipus, similars a la placenta humana. Millora l' elasticitat de la pell, alhora que proporciona tots els nutrients necessaris per optimitzar els processos que tenen lloc a la pell.