El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
24H SOIN MAINS 75ML
75 ML 100 ml / 24.93€
-15% T'ESTALVIES -3,30 €
22,00 € 18,70 €
18,70 € -15%
18,70 €
100 ml / 24.93€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,28€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

ANNAYAKE 24H Nourishing Hand Care 75 ml és un tractament altament hidratant i nutritiu especialment formulat per cuidar la delicada pell de les mans.

Suaument perfumada, aquesta crema fina i untuosa està enriquida amb àcid hialurònic, que proporciona hidratació les 24 hores, s'absorbeix ràpidament deixant la pell de les mans protegides i suavitzades. Des de la primera aplicació, les mans recuperen suavitat i flexibilitat.

Un tractament altament hidratant i nutritiu especialment formulat per preservar la fràgil bellesa de les mans.

Una crema fina i cremosa, delicadament perfumada, que penetra ràpidament sense deixar sensació de mans greixoses. 

EAN13
3552572401701
Quantitat
75 ML
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Nutrició
Protecció
Reparació
Suavitat
Textura
Crema
Format
Tub

Aplicar a les mans tantes vegades com calgui. 

Aqua/Agua, Poliisobuteno Hidrogenado, Glicerina, Alcohol Behenílico, Aceite de Coco Hidrogenado, Pentilenglicol, Palmitato de Cetilo, Pentaestearato de Poligliceril-10, Alcohol Denat., Etilhexilarglicerina, Carbómero, Clorfenesina, Perfume (Fragancia), Lactilato de Estearoilo de Sodio, Goma Xantana, Urea de Alantoína, Hidróxido de Sodio, Hialuronato de Sodio, Fenoxietanol, Glicol de Caprililo, Goma Ceratonia Siliqua (Algarroba), Ácido Cítrico, Extracto de Fruta punica granatum, Tocoferol, Glucosa, Carragenina, Salicilato de Bencilo, Hexilo Cinnamal, alfa-isometil ionona, linalool, cumarina, eugenol, benzoato de bencilo.

1 Comment
No customer reviews for the moment.