Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
VELO 50ML
VELO 50ML
VELO 50ML
50 ML 100 ml / 172.70€
-28% T'ESTALVIES -33,65 €
120,00 € 86,35 €
86,35 € -28%
86,35 €
100 ml / 172.70€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Producte de descompte amb darreres unitats.
Articles amb descompte per disposar de darreres unitats.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,30€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Emulsió vellutada formulada amb agents protectors davant de les agressions mediambientals diürnes (pol·lució, oxidació, deshidratació, llum, sequedat i bacteris) per defensar eficaçment la pell.

És un vel cosmètic que incorpora una alta dosi mineral a la seva composició. Infós amb els reguladors osmòtics Trehalosa i Pentiol i potents antioxidants com tocoferols i Oli d'Argan. Conté també extracte de malví per formar un film que evita l'adhesió de partícules contaminants. I a més incorpora enfortidors lipídics que combaten els contrastos tèrmics, així com derivats probiòtics que prevenen la proliferació de bacteris oportunistes, disminuint així la sensibilitat de la pell.

EAN13
8437016529508
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Oxidant
Anti Pol.lució
Fermesa
Hidratació
Imperfeccions
Lluminositat
Protecció
Textura
Crema
Emulsió
Gènere
Unisex
Format
Tub

Utilitzar diàriament al matí. Distribuir amb la punta dels dits sobre rostre, coll i escot.

WATER (AQUA), DICAPRYLYL CARBONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TITANIUM DIOXIDE, ISONONYL ISONONANOATE, UNDECANE, ZINC OXIDE, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, TRIDECANE, LACTOBACILLUS FERMENT*, COCO-GLUCOSIDE, BEHENYL ALCOHOL, PENTYLENE GLYCOL, SILICA, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, TREHALOSE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, LACTOBACILLUS*, JOJOBA ESTERS, XANTHAN GUM, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, COCONUT ALCOHOL, FRAGRANCE (PARFUM)**, SORBITAN OLIVATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) FRUIT EXTRACT*, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, BISABOLOL, TOCOPHEROL, GLYCINE SOJA OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, IRON OXIDES (CI 77492,  CI 77491,  CI 77499).

* Conservantes Naturales y Probioticos

** Fragancia Natural a base de Aceites Esenciales (Gurjum Balsam, Holy Wood, Myrrh, Chamomile, Rosemary, Buchu)